KAÇAK AVCILAR AV KORUMA GÖREVLİSİNİ ŞEHİT ETTİ

Av Koruma ve Kontrol görevlisi kaçak Avcılar tarafından açılan ateş sonucu şehit düştü

KAÇAK AVCILAR AV KORUMA GÖREVLİSİNİ ŞEHİT ETTİ

Doğa Koruma ve Milli Parklar Hatay İl Şube Müdürlüğüne bağlı Doğa Koruma ve Milli Parklar Av Koruma ve Kontrol görevlileri rutin kontroller sonucunda Hatay'ın Defne ilçesinde saat 09.30 sıralarında Ballıöz Mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda Av yapan kişi veya kişileri fark edince kontrol amacı ile yanlarına gidince Avcılar tarafından fark edilen Av Koruma görevlilerine ateş açıldı.

Avcılar tarafından açılan ateş sonucu Av Koruma ve Kontrol Görevlisi Mehmet Ali Koşar Göğsünden vurulurken, Mehmet Atıcı da sol bacağından yaralandı. Olay sonrası Güvenlik Güçlerine yapılan ihbar sonrası kısa sürede olay yerine gelen Güvenlik Güçleri ve Sağlık Ekipleri geldi.

 

Sağlık Ekipleri olay yerinde yapılan ilk müdahale sonucunda Av Koruma ve Kontrol görevlisi Mehmet Ali Koşar Hayattını kayıp ettiği tespit edildi. Diğer yaralı Av Koruma ve Kontrol Görevlisi Mehmet Atıcı tedavi edilmek üzere Hastaneye kaldırılırken olay sonrası Şehit düşen 4 Çocuk babası Mehmet Ali Koşar otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 



11 Eyl�l 2022 Pazar 19:47

http://www.urfa63haber.com/haber/kacak-avcilar-av-koruma-gorevlisini-sehit-etti--15607.html