BAŞKAN KILIÇ YENİDEN REFAH PARTİSİ SEÇİME HAZIR

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye ilçe Başkanı İbrahim Kılıç İlçe teşkilatı ile birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

BAŞKAN KILIÇ YENİDEN REFAH PARTİSİ SEÇİME HAZIR

Genel seçimler yaklaşırken Yeniden Refah Partisi Eyyübiye ilçe Başkanı ve teşkilatı üyeleri ile birlikte çalışmalarına hız verdi. Kuruluşundan bu yana vatandaşla dirsek temas halinde olan Yeniden Refah Partisi Eyyübiye ilçe teşkilatı bugün ilçeye bağlı tüm Mahallelerde esnaf ziyareti ve üye çalışması gerçekleştirdi.

İlçe Başkanı İbrahim Kılıç’ın ilçe yönetimine, Kadın Kolları ile Gençlik Kolları ve Mahalle temsilcilerine vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda ilçenin her alanında çalışmaları aralıksız olarak sürdüren Yeniden Refah Partisi Eyyübiye ilçe teşkilatı bugün yüzlerce vatandaşla bir araya gelerek çok sayıda yeni üye kaydetti.

İlçe Başkanı İbrahim Kılıç ve ekip arkadaşları ilçede faaliyet gösteren Esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler. Yapılan saha çalışmalarında vatandaşların Yeniden Refah Partisi’ne ilgi ve alakası oldukça yüksekti.

Başkan Kılıç gerçekleşen çalışmalar sonrası yaptığı açıklamada " Bugün Teşkilatımız ile birlikte ilçemizde faaliyet gösteren Esnafları ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dileyerek vatandaşlarımız ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduk.

Başkan Kılıç Konuşmasına gençliğe yönelik yaptığı açıklamada " Bir çok kesimde Z kuşağı olarak nitelendirilen gençliğe büyük bir önem veriyoruz. Hz. Ömer'ın dediği gibi Gençliği olmayan bir Ümmetin geleceği olmaz bizde bu anlayışla geleceğimiz olan gençlerin önce Ahlak ve Manaviyat şuru ile yetişen bir gençlik yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bugün sahada yaptığımız çalışmalarda gençlerin büyük bir kısmı partimize ve teşkilatımıza gösterdiği ilgiden dolayı çalışma şevkimiz daha da artırmıştır.

İnşallah yapılacak olan Genel seçimde Yeniden Refah Partisi seçimin anahtar Partisi olduğunu Genel Başkanımız Fatih Erbakan muktedir başkan olduğunu herkes şahit olacak inşallah "dedi 



21 A�ustos 2022 Pazar 09:49

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kilic-yeniden-refah-partisi-secime-hazir--15557.html