BAŞARIMIZI ENGELEYEMEDİLER

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül başkanlığı döneminde yapılan çalışmaları anlatı

BAŞARIMIZI ENGELEYEMEDİLER

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül birçok kesimde yapılan tüm engellemelere rağmen ekibi ile birlikte Şanlıurfa tarihine altın harflerle yazılacak hizmetlere imza attı.

Başkan Beyazgül bütün olumsuzluklara rağmen Şanlıurfa'ya kazandırılan projeleri bir bir açıkladı. Başkan Beyazgül açıklamasında  Şehir nefes alamıyor, mevcut meydanlar üzerine yapılar yapılmıştı. Bu yapıları bir bir yıkarak Şanlıurfa'nın Şanliurfalının nefes alacağı Kızılay Meydanı Kızılkoyun, Belediye Binasi gibi Bir çok proje sürüncemede kalmış idi Bizim başkanlığımız döneminde tamamlandı halkın hizmetine sunuldu. 

ulaşımda büyük zorluklar yaşatan Çevik Kuvvet, Piazza Kavşağı, Çevreyolu gibi daha üst düzey hizmet ihtiyacı vardı. Bu hizmetlerin yerine getirilmesi için her konuda sıkıntı vardı.

Ancak büyük engelleri aşmak İçin koca yürekli dostlara ihtiyaç vardı, işte O koca yürekler Parti teşkilatında bulunan her kademedeki kardeşimiz ve ekibimiz ile bu yolda hep beraber yürüdük, verdiğiniz güç İle birlikte birçok projeye imza attık.

Göreve başladığımdan bu yana yüzlerce proje tamamladık tamamladığımız bu projelerden bir kaçı Kızılay Meydanıni engellemek için çok gayret ettiler ama başaramadılar, Turizm Yolu 30 yldır konuşuldu, başaramadılar. Şanlıurfa Kale arkası 300 konut hayal bile edemediler. Açıksu yol genişletme çalışmasına hiç giremediler bile Belediye Parkı düşünemediler ama ekip arkadaşlarım ile birlikte bu zorlukları aştık ve başardık halkımızın hizmetine sunduk.

HAYALLERİNE SIĞMAZ 

Akçakle yolu Hayallerine sığmaz bu genişlikte bir yol. Abide üst kavşak'ı için sadece konuştular ama sadece konuştular. Viransehir- Harran-Akçakale-Suruç-Birecik içme suyu projesi ile İçme suyuna kavuşturuldu.

Başkan Beyazgül faaliyetlerine şu projeler ile devam etti Öğrencilerimiz için Bilim Merkezi Modern Hayvan Borsası, Ulaşımın rahatlaması için Eyyübiye ilçesi Asya Mahallesi'nde 80 konuta yakın kamulaştırma, Osmanli Mahallesi'nde 50 konut, Kızılay 2. Etap 60 konut Oto Galericilerin Şehir Merkezinin dışına çıkarmak için 400 adet  iş yeri kamulaştırıldı.

İl genelinde bir çok ilçede ulaşımın rahatlaması için kalıcı çözüm için Beton yollar yaptık. Hanım kardeşlerimizin hoş bir zaman geçirmek ve meslek sahibi olmaları için 21 Yeni Kadın Destek Merkezi. Kurduk.

Gençlerimizi Kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için 47 Adet Spor Salonu 16 Adet yeni Gençlik Merkezi kurduk.

Şanlıurfa'nın genç bir nüfusa sahip olmasından dolayı en büyük sorun iş istihdamı olması nedeniyle bu soruna azda olsa bir çözüm üretmek için 6 Fabrika yaptık.

Havaların ısınmasıyla gençleri kanallerde oluşan boğulma olaylarını önlemek için Yüzme havuzları yaptık.

LAF ÜRETMEDİK,ÇAMUR ATMADIK 

Bu ve buna benzer bir çok projeye imza attık göreve geldiğimiz günden itibaren  Küçüklü büyüklü nerdeyse üç güne bir proje gerçekleştirmişiz, laf üretmedik, çamur atmadık, kutuplaştırmadık, kin nefret gündemimizde olmadı, sadece değerli Şanlıurfalı hemşerilerimize hizmeti esas aldık.

ŞANLIURFASOPR'A SAHİP ÇIKTIK 

Şehrimizin profesyonel takımı olan Şanlıurfaspor 'a imkanlarımız dahilinde sahip çıktık Şehrimizin markası olan Şanlıurfaspor'a sahip çıkmaya devam ediyoruz."dedi.



17 Temmuz 2022 Pazar 12:38

http://www.urfa63haber.com/haber/basarimizi-engeleyemediler-15423.html