BAŞKAN CANPOLAT’TAN 15 TEMMUZ MESAJI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesajı yayınladı

BAŞKAN CANPOLAT’TAN 15 TEMMUZ MESAJI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mesajında, şehit düşen kahramanlara rahmet dileyerek, “Tarih, iman ve bayrağı için tankın önüne çıkma kudretini gösterenlerin kahramanlığını asla unutmayacaktır” dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain kalkışmanın 6’ncı yıl dönümünde mesaj yayımladı. Başkan Canpolat, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Türk halkı için en yüce duygu ve değerlerin başında şüphesiz vatan, millet ve bayrak sevgisi gelmektedir. Türk insanının canından dahi aziz kıldığı bu değerler en mukaddes varlığımızdır. Bu değerler uğruna halkın birlikte omuz omuza mücadele ettiği ve canını hiçe saydığı Çanakkale Destanı, Kurtuluş Savaşı gibi çok sayıda hadise vardır.

İstiklal mücadeleleriyle dolu kadim tarihimizde 15 Temmuz gecesi de, Türk milletini hedef alan fitne ve şer odaklarının kirli emellerine asla geçit vermeyeceğinin, kutsalını korumak için canını siper edeceğinin göstergesi olmuştur. O gece yapılan ihaneti unutmadık, unutturmayacağız.

Tarih, iman ve bayrağı için tankın önüne çıkma kudretini gösterenlerin kahramanlığını asla unutmayacaktır. Tarih, 15 Temmuz'da savaş uçakları ve tanklara tekbir sesleriyle karşılık veren şehitlerimizi her zaman hatırlatacaktır.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, mukaddesat uğruna canını hiçe sayan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum, gazilerimize sağlıklı, uzun ömürler diliyorum. Tüm vatandaşlarımıza saygılar sunuyorum.”



14 Temmuz 2022 Per�embe 16:01

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-canpolattan-15-temmuz-mesaji--15409.html