SPORDA ŞANLIURFA TARİHİNİN İLK MADALYASINI ALDI

Tokat'ta düzenlenen Açık Hava Puta ve Hava Koşusu 110 takımdan 800'ün üzerinde sporcunun katılımı ile başladı.

SPORDA ŞANLIURFA TARİHİNİN İLK MADALYASINI ALDI

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından organize edilen Tokat Danişment Gazi Büyükler Açık Hava Puta koşusu eleme turlarına sporcuların yoğun ilgisi ile Tokat ilinde düzenlendi.

Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda başlayan yarışma Türkiye'den 110 takımın katıldığı müsabakaya yaklaşık olarak 800 sporcu katıldı.

kadınlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride düzenlenen yarışmaya katılan sporcular Geleneksel kıyafetleri ile ok atmaları sonucu yarışmada renkli görüntüler oluşturdu.

Milli takım seçmelerinin ilk aşaması olarak değerlendirilen bu yarışmada dereceye giren sporcuların Erzincan'da yapılacak olan yarışmanın ardından dereceye giren en iyi 19 Sporcu seçilerek Milli takım kampına davet edilecek.

Tokat ilinde düzenlenen Geleneksel Okçulukta Şanlıurfa'yı temsilen katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcusu Müge Özcan yapılan müsabakalar sonucunda 3. Olarak Bronz madalya kazandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye sporcusu Müge Özcan almış olduğu bu derece ve Madalya ile Şanlıurfa tarihinde Ata sporumuz olan Ok’çulukta İlk madalyayı kazandı.



15 May�s 2022 Pazar 09:58

http://www.urfa63haber.com/haber/sporda-sanliurfa-tarihinin-ilk-madalyasini-aldi-15266.html