ÖBEK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜNDE SEVDİKLERİ YANLIZ BIRAKMADI

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Öbek ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı

ÖBEK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜNDE SEVDİKLERİ YANLIZ BIRAKMADI

Milliyetçi Hareket partisi Hilvan ilçe teşkilatı teşkilat başkanı Mahmut Nedim Öbek'ın oğlu Ramazan Öbek'ın düğününde iş dünyasından, Siyasetçiden ve bürokrattan olmak üzere bir çok kesimden davetli katıldı.

Öbek ailesi ilçede bulunan bir düğün salonunda düzenlenen düğüne Çiftin Düğün salonuna girişlerinde çiftleri sevenleri tarafından alkışlarla ve zılkıtlarla karşılandı. Çiftin ilk dansı ile gece bu mutlu dans ile başladı.

Salonda bulunan davetliler tarafından Çekilen halaylar ve havada uçuşan paralar ile çiftlerin bu mutlu günlerine ortak oldular.

Öbek ailesinin bu mutlu günlerinde Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir ve ilçede faaliyet gösteren siyasi parti temsilcileri, iş insanları ile Kanat önderleri ile bir çok kesimden bürokrat katıldı. 

NİKAH ŞAHİTLERİ TÜRKİYE MOZAİKİNİ OLUŞTURDU

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın kıydığı nikahta nikah şahitleri Bir çok siyasi parti temsilcisi, Kanat Önderi, Bürokrat ve iş İnsanlarından oluştu

 

Kıyılan nikah sonrası evlenme cüzdanını Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Ziraat Bankası Müdüresine takdim ederek evlilik cüzdanını çiftler Ziraat Bankası Müdüresi takdim ederek çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Nikah sonrası Nikah Şahitleri yeni çiftler ile aile fotoğrafı çekerek çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilediler

Damadın babası Mahmut Nedim Öbek düğün sonrasında yaptıkarı açıklamada şu ifadelere yer verildi" Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz, Allah bu birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin inşallah” dedi. Bizde www.urfa63haber.com ailesi olarak çiftelerimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz. 



12 May�s 2022 Per�embe 17:53

http://www.urfa63haber.com/haber/obek-ailesinin-mutlu-gununde-sevdikleri-yanliz-birakmadi-15256.html