BAŞARI TESADÜF DEĞİLMİŞ

Son zamanlarda birçok alanda dereceler elde eden Prof.Dr. Necmeddin ERBAKAN İHO öğrencilerinin sırrı çözüldü.

BAŞARI TESADÜF DEĞİLMİŞ

Prof.Dr. Necmeddin ERBAKAN İHO öğrenciler, veliler ve öğretmenleri ile birlikte farklı ve güzel etkinlik icra ediliyor.

Son zamanlarda birçok alanda dereceler elde eden Prof.Dr. Necmeddin ERBAKAN İHO öğrencilerinin sırrı çözüldü.

Ramazan ayı dışında okul yönetimi ve okul aile birliğinin ortaklaşa okul veya okul dışında sabah kahvaltıları düzenleniyor, Ramazan ayında da yine velilerin ortaklaşa aile ortamı oluşturmak amacıyla herkes evinden bireyler getirerekten iftar programları düzenleniyor.

Ramazan ayı gelmeden önce 5/B hafızlık sınıfı velilerin ortaklaşa kahvaltı programı düzenlemişlerdi.

Bu Salı günüde 6/B sınıfı koordinesinde herkes evinde hazırladığı iftarını getirip paylaştı. Açık büfeyi andıran bir iftar menüsü oluştu. Önce Kadın veliler ve öğretmenler, sonra öğrenciler sonra erkek veli ve öğretmenler isteklerine göre yemek ve tatlılardan alıp masalarında iftar duasından sonra afiyetle iftarlar yapıldı.

İftardan sonra Cemaatle kılınan Akşam namazından sonra içilen çayların eşliğinde tanışma ve kısa bir sohbetten sonra birlikte yatsı ve teravih namazı eda edildi.

Prof.Dr. Necmeddin ERBAKAN İHO Okul Aile birliği başkanı Bekir Ziya Engül yaptığı açıklamada, İsrafa kaçmadan kimseye fatura etmeden toplu iftar ve benzeri etkinlikler verilebildiğini ve bu etkinliklerin öğrencilerde olumlu yansıdığını gördük. Bu tür etkinliklerinin Örnek alınaca bir etkinliklerdir. Diğer rehber öğretmenlere tavsiye edilir.

Çok güzel ve farklı bir etkinlik oldu. Bu tür etkinliklerin oluşmasına ve Emeği geçen okul müdürümüz Sait PAYAN ve okulumuzun öğretmenlerine ve idarecilerine ve velilerimize çok teşekkür ederim. Dedi.



27 Nisan 2022 �ar�amba 14:50

http://www.urfa63haber.com/haber/basari-tesaduf-degilmis-15184.html