BAŞKAN BEYAZGÜL,ŞANLIURFA SOKAKLARINDA ÇOCUK SESLERİNİN YANKILANDIĞI BİR BAYRAM OLACAK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

BAŞKAN BEYAZGÜL,ŞANLIURFA SOKAKLARINDA ÇOCUK SESLERİNİN YANKILANDIĞI BİR BAYRAM OLACAK

Başkan Beyazgül: “Şanlıurfa sokaklarında çocuk seslerinin yankılandığı bir bayramı hep birlikte yaşıyoruz” dedi. Başkan Beyazgül “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan'ı geleceğimizin teminatı olan çocuklara bayram olarak armağan etmiştir. Millet iradesinin ve egemenliğinin sembolü olan, TBMM'nin açılışının yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.

 

Dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan’ı ülkemizi emanet edeceğimiz çocuklarımızla kutlamanın gurur ve heyecanı içerisindeyiz. Bizler de Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, gençlerimizin yanında yer alarak onlara her türlü imkânı sağlayarak geleceklerini şekillendirmeleri için tüm imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yıl dönümünü idrak ettiğimiz bu süreçte, Işıl ışıl gözleri geleceğimiz olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum” ifadelerine yer verdi.



22 Nisan 2022 Cuma 18:28

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-beyazgulsanliurfa-sokaklarinda-cocuk-seslerinin-yankilandigi-bir-bayram-olacak--15164.html