ÖZŞAVLI, TANAL İDDİALARI İSPATLAMASAN NAMERTSİN

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı’nın gündeminde Ceylanpınar’la ilgili sürekli asılsız iddialarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal,

ÖZŞAVLI, TANAL İDDİALARI İSPATLAMASAN NAMERTSİN

Ceylanpınar TİGEM işletmesinde gerçekleşen ziyarette Ceylanların yetiştirildiği alanı ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın asılsız iddialara buradan yanıt verdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı tesislerde yaptığı açıklamada ‘’Bugün  Ceylanpınar TİGEM işletmesindeyiz. Malumunuz birkaç günden beri. Sözde bir milletvekili tarafından sürekli olarak birkaç yıldan beri devam edegelen yıpratma kampanyasının bir devamı olan yeni bir iddia ortaya atıldı.

Milletvekili Özşavlı, ‘Tanal Ceylanpınar ile İlgili Asılsız İddialarda Bulunuyor’ Sözde sayın Tanal’ın iddiasına göre, Ceylanpınar TİGEM işletmesinde güzelim Ceylanlar kesilip bürokratlara yediriliyormuş.

TAMAMEN YALAN TAMAMEN İFTİRA BİR İDDİADIR.

Bu iddianın sahibi sayın Tanal, kendi genel başkanının izlediği politikayı izliyor. Sayın Kılıçdaroğlu'nun kurumlara baskın yaparak randevusuz baskınlar yaparak sırf o kurumları zedelemek, itibarını düşürmek için yaptığı. çıkışların bir devamıdır diye biliyorum ben buna.

Çünkü nasıl ki Kılıçdaroğlu et süt kurumuna Milli Eğitim bakanlığına TÜİK’e gidip yalan iddialarda bulundu. Şimdi son birkaç yıldan beri özellikle 2 yıldan beri sayın Tanal sürekli olarak Ceylanpınar ve TİGEM ile ilgili asılsız iddialarda, hatta iftiralarda bulunuyor.

Şimdi burada tellerin arkasında görüyorsunuz. Burası Ceylanların yaşadığı alan. Bu alan 1000 dekarlık bir alan ve buraya tek bir traktör giriyor. Tek bir bakıcı giriyor, hayvanların beslenmesini sağlıyor. Şu an bu alanda 850’ye yakın Ceylan mevcut dişisi erkeği ile zaten hayvan çok ürkek bir hayvan olduğu için sizin o hayvana 200 metreden daha yakın bir mesafede yaklaşmanız dahi imkansız.

Eğer konuşmak istiyorsa güzel şeylerden bahsetsin, eleştirecekse iftira da bulunmasın. Yalan söylemesin, eksiğimiz varsa söylesin. O onu düzeltelim yapıcı eleştiriler de bulunsun.

Milletvekili Özşavlı, ‘İddiaları İspatlamazsan Namertsin’ Fakat iftira başka bir şeydir geçen yaz yaptığı iftiralardan ötürü burada ilçemizde halkımızın huzurunu kaçırdı. Şimdi aynı şeyi yaparak yine iftiralarda bulunarak buradaki personelimizin buradaki idarecilerimizin de moral ve motivasyonunun düşmesine sebep oluyor.

Buradan kendisine sesleniyorum, sayın Tanal elinizde bilgi, belge var ise burada Ceylanların kesilip bürokratlara yedirildiğine dair bu belgeleri açıklamazsanız ve bu iddialarını ispatlamazsan namertsin. Tekrar ediyorum, bu iddialarınızı ispatlamasanız şeref yoksunusunuz. Namus yoksunusunuz başka da diyecek bir şey bulamıyorum’ ’ifadelerinde bulundu.



21 Nisan 2022 Per�embe 21:46

http://www.urfa63haber.com/haber/ozsavli-tanal-iddialari-ispatlamasan-namertsin-15161.html