YENİDEN REFAH PARTİSİNE COŞKULU KATILIM

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa'dan coşkulu katılım sağlandı

YENİDEN REFAH PARTİSİNE COŞKULU KATILIM

Geçtiğimiz günlerde Genel Merkez tarafından Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığına atanan İsmail Yavuz geleneksel hale gelen haftalık il yönetim kurulu toplantısını il binasında gerçekleştirdi.

Başkan Yavuz başkanlığında düzenlenen toplantıya partililer tarafından büyük bir teveccüh gösterildi. Toplantıya diğer partilerden gelen bir çok gurup partiye katılım sağladı. Parti'ye katılım sağlayan guruplara parti rozetlerini Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İsmail Yavuz takarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Rozet takma töreni sonrası bir açıklama yapan başkan Yavuz açıklamasında Yeniden Refah Partisi olarak Şanlıurfa'da, yeni bir döneme girmiş bulunmaktayız. Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın tensipleri tarafımıza tevdi edilen il başkanlığını devr aldığımız andan itibaren sorumluluğumuzun, farkındayız Şanlıurfa'lı hemşerilerimizin, dertlerini sıkıntılarını biliyoruz, çözüm önerilerini sorunlara çözüm arama noktasında, halkımızın daima yanında olacağız.

İnşallah ilk seçimde Allah'ın izni, milletimizin teveccühü ile iktidara gelip, gardiyan devlet anlayışından kurutulup, hizmetkâr devlet anlayışı ile başta şanlı şehrimiz, ülkemiz ve 7 milyar insanın kurtuluşuna vesile olmak gece gündüz çalışacağız dedi . 

Toplantı sonrası günün anısına ve katılım sağlayan partililer ile birlikte il başkanlığı binası önünde çekilen fotoğraf toplantı sona erdi.



7 Nisan 2022 Per�embe 20:21

http://www.urfa63haber.com/haber/yeniden-refah-partisine-coskulu-katilim-15088.html