ŞANLIURFA VALİSİ ABDULLAH ERİN'DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Uğurlu mahallinde yaşanan olaylardan dolayı taraflara sağduyu çağrısında bulunuldu

ŞANLIURFA VALİSİ ABDULLAH ERİN'DEN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Eyyübiye ilçesine bağlı Uğurlu kırsal Mahallelerde akşam saatlerinde aralarında husumet bulunan iki ailenin fertleri arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede taşlı sopalı kavga dönüştü.

Kavganın büyümesi ile Şanlıurfa Akçakale karayolu ulaşıma kapandi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine kısa sürede gelen güvenlik güçleri olaya müdahale ederek tarafları ayırmak için TOMA´lardan sıkılan tazyikli su ile müdahale ederek kavgayı sonlandırdı.

Jandarmanın sonlandırdığı kavga sonucunda her iki taraftan toplam 14 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı yaralılar tedavi edilmek üzere Eyyübiye Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.Çıkan olaylarla ilgil 6 kişinin ifadelleri alınmak üzere gözaltına alındığı öğrenildi.

Olay sonrası olay yerine giden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ak Parti Eyyübiye ilçe başkanı Mehmet Moğal her iki tarafı bir araya getirerek sağ duyu çağrısında bulunuldu.

Her iki tarafı bir araya getiren Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafları barıştırdı. Sağlanan barış sonrası bir açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin açıklamasında "Yaşanmasını hiç istemediğimiz bir hadisenin ardından Uğurlu Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarımızla buluştuk. Sağduyu çağrımıza verdikleri karşılık için tüm taraflara teşekkür ediyorum. " dedi.



3 Nisan 2022 Pazar 23:58

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfa-valisi-abdullah-erinden-sagduyu-cagrisi-15079.html