AK PARTİLİ YÖNETİCİLER BÖYLE BİR GÜNDE TİYATROCULARI UNUTMADI

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü vesilesiyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibini ziyaret etti.

AK PARTİLİ YÖNETİCİLER BÖYLE BİR GÜNDE TİYATROCULARI UNUTMADI

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan vekili Cuma Ağaç, AK Parti Şanlıurfa Çevre, Şehir ve Kültür Birim Başkanı Serdar İzol ve il teşkilatı, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü vesilesiyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan Ocakoğlu ve tiyatro ekibini ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti döneminde tiyatro ve sanat alanında yapılan çalışmaları anlatan AK Parti Şanlıurfa Çevre, Şehir ve Kültür Birim Başkanı Serdar İzol, AK Parti döneminde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. İzol ‘AK Parti sanata ve kültüre her daim önem vermiş bir partidir. 2002 yılında 28 olan sahne sayısı 2022 yılı itibariyle 81’e, 1.014.057 olan seyirci sayısı 1.961.034’e, 4.063 olan temsil sayısı 6.863’e çıkarılmıştır. 6 yeni tiyatro festivali hayata geçirilmiştir. Ülkemizin dört bir yanında yeni tiyatro sahneleri açılmıştır.

 

Sanat alanında Sosyal sorumluluk projeleri yapılmıştır. Bizler bugün yapmış olduğumuz ziyarette ise tiyatro sanatı alanındaki gelişmeleri istişare ettik, tiyatroya emek vermiş kardeşlerimizin sorun ve taleplerini dinledik, notlarımızı aldık. Sorun ve talepleri için elimizden gelen tüm gayret ve çabayı göstereceğimiz noktasında görüşlerimizi dile getirdik. Bu sıcak karşılama için Sayın Ocakoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz.

Tiyatro sanatının Şanlıurfa’mızda daha iyi noktalara gelmesi için hep birlikte çaba göstereceğiz. Tiyatronun gelişmesi için emek veren, destekleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanımız Sayın Abdurrahman Kırıkçı’ya teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle tüm tiyatro sanatçılarımızın, oyuncularımızın ve tiyatro emektarlarının 27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününü kutluyoruz.’ Dedi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan Ocakoğlu ise yapılan ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getirdi.



27 Mart 2022 Pazar 10:58

http://www.urfa63haber.com/haber/ak-partili-yoneticiler-boyle-bir-gunde-tiyatroculari-unutmadi-15059.html