ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI

Dün Haliliye ilçesinde meydana gelen çatışmada şehit düşen polislerin kanı yerde kalmadı.

ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI

Dün Haliliye ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen bir çalışma kapsamında; takibe alınan şüpheli bir şahsın, kendisini takip eden ekipleri fark ederek ateş açması sonucu şehit edilen polis memuru Cemal Bozkurt ve Komiser yardımcısı Abdullah Yasir Binici'nın kanları yerde kalmadı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünün bağlı ekiplerin sürdürdüğü büyük çalışmalar sonucu Haliliye ilçesine bağlı Mardin yolu üzerindeki Kaynaklı kırsal Mahallesindeki yerini tespit ettiği zanlının teslim olması yönünde yapılan uyarılara silah ile karşılık vermesi sonucu çıkan çatışma sonucunda etkisiz hale getirildi.

 

BAKAN SOYLU: ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İki Kahraman Polisimize alçakça silah sıkan hain, Şanlıurfa Emniyetimizin operasyonu ile ölü ele geçirildi. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı" açıklamasında bulundu.

İki polisi şehit eden saldırgan ölü ele geçirildi

SUÇ MAKİNESİNİN 30 SUÇ KAYDI TESPİT EDİLDİ

Mehmet Aslan'ın 2004 yılında cinayet suçundan tutuklandığı, 2013 yılında da tahliye olduğu belirtildi. Aslan'ın cinayetin yanı sıra gasp, adam yaralama, tehdit, mala zarar verme, ruhsatsız silah bulundurma gibi suçlardan yaklaşık 30 kaydı bulunduğu bildirildi.



10 Mart 2022 Per�embe 16:31

http://www.urfa63haber.com/haber/sehitlerimizin-kani-yerde-kalmadi-15024.html