Şanlıurfa Nev Hospital İle Sağlığına Kavuşuyor (SGK İLE ANLAŞTI)

Şanlıurfa’nın sağlıktaki yatak kapasitesine güçlü sağlık kadrosuyla katkıda bulunacak olan Özel Nev Hospital Hastanesi, hasta kabülüne başladı.

Şanlıurfa Nev Hospital İle Sağlığına Kavuşuyor (SGK İLE ANLAŞTI) Gerek Türk vatandaşları ve gerekse sınırda olmasından dolayı komşu ülkelerden gelen mültecilerinden dolayı nüfusuna oranla yatak sayısı bakımından Türkiye’de son sıralarda yer alan Şanlıurfa’nın sağlığına yeni bir soluk gelecek.

Şanlıurfa’nın sağlığına güçlü sağlık kadrosuyla katkıda bulunacak olan Özel Nev Hospital Hastanesi, hasta kabülüne başladı.

TİCARİ FAALİYETTEN ÇOK KAMU HİZMETİ

Nev Hospital Hastanesi yetkilileri,Konuyla ilgili yaptığı açıklama, sağlık alanında Şanlıurfa’ya yeni bir soluk getirmeyi hedeflediklerini ve ticari faaliyetten çok kamu hizmeti olarak bu yatırımı gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.

BİR ÇOK BRANŞLARA YOĞUNLAŞILACAK.

Kendi alanındaki başarılı hekim ve sağlık personelerini Şanlıurfa'lıları buluşturmayı hedefleyen Özel Nev Hospital hastanesi sağlık alınında bir çok branşlara yoğunlaşacağı bildirildi.

HASTANEDE YER ALAN BRANŞLAR

Güçlü doktor kadrosuyla bugün hasta kabülüne başlayan Özel Nev Hospital Hastanesinde ilk etapta; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Doğum ve Hastalıkları-Perinatoloji (Riskli Gebelikler),  Plastik- Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Beyin ve Sinir Cerrahi, Genel Cerrahi,  Dahiliye (İç Hastalıkları), Biyokimya, Radyoloji, Saç Ekimi, Klinik Beslenme ve Diyet Uzmanı   branşları yer alacak.

Gerek duyulması halinde İleriki süreçte başka alanında uzman hekimlerle sağlık dallarını genişleteceği öğrenildi.

 

 SGK İLE ANLAŞTI.

Hasta kabulüne başlayan Şanlıurfa Özel NevHospital, SGK ile anlaştı.

Bugün Ankara’da toplanan SGK Kurulunun verdiği kararın ardından, Şanlıurfa Özel NevHospital’in SGK ile anlaşmalı hastaları kabül edeceği açıklandı.

Güçlü doktor kadrosuyla kabülüne başlayan Özel NevHospital Hastanesinde ilk etapta; Kadın Doğum ve Hastalıkları-Perinatoloji (Riskli Gebelikler), Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Plastik- Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Genel Cerrahi, Beyin ve Sinir Cerrahi, Dahiliye (İç Hastalıkları), Radyoloji, Biyokimya, Klinik Beslenme, Diyet Uzmanı ve Saç Ekimi branşları yer alıyor.

 



22 �ubat 2022 Sal� 10:31

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfa-nev-hospital-ilesagligina-kavusuyor-sgk-ile-anlasti-14971.html