ŞOK, EŞİNİ İNTERNETTE AÇIK ARTIRMADAN SATIŞA ÇIKARDI

Eşine Sinirlenince internette açık artırmadan satışa çıkardı ve geri iadesi yok notunu düşünce gelen teklif herkesi şok etti.

ŞOK, EŞİNİ İNTERNETTE AÇIK ARTIRMADAN SATIŞA ÇIKARDI Yeni Zelanda'da yaşayan Linda isimli kadın, sömestr tatilinde arkadaşlarıyla balık tutmaya giden ve bir süre evine dönmeyen eşi John'u açık artırmadan satışa çıkardı. Adama en yüksek 900 lira teklif edildi.  

Akıllara durgunluk veren olayın adresi Yeni Zelanda. Linda adlı kadın, sömestr tatilinde arkadaşlarıyla balık tutmaya giden ve bir süre evine dönmeyen eşine çok sinirlendi. 2 çocuklarını kontrol etmekte zorlanan ve tüm işler üzerine yığılan Linda, kocasını beklemeye başladı.

BÜYÜK SÜRPRİZLE KARŞILAŞTI

Arkadaşlarıyla eğlenceli bir balık tutma etkinliğinden dönen John ise henüz başına geleceklerden habersizdi. Eve geldiğinde sinirli ve asık bir suratla karşılaşan John, aynı zamanda kendisini bekleyen büyük sürprizle de yüzleşti.

 

EŞİNİ SATIŞA ÇIKARDI

Çünkü Linda, çok sinirlendiği eşini internet üzerinden açık artırmaya çıkarmıştı. Linda'nın "Satış nihaidir, iade yoktur" notunu düştüğü ilana kısa süre içerisinde sadece 900 TL'lik bir teklif geldi. Linda daha sonra ilanı yayından kaldırdı.

Sinirlenen kadın eşini açık artırmadan satışa çıkardı, gelen teklif herkesi şok etti

 

Haberler.com


7 �ubat 2022 Pazartesi 11:37

http://www.urfa63haber.com/haber/sok-esini-internette-acik-artirmadan-satisa-cikardi-14928.html