AK PARTİ ŞANLIURFA’DAN DARALTILMIŞ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Ak parti daraltılmış il danışma meclisi toplantısını yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi

AK PARTİ ŞANLIURFA’DAN DARALTILMIŞ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

 AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı AK Parti Şanlıurfa il Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, İl Kordinatörü Orhan Karasayar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçı Güven, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Teşkilat Koordinatörleri, İl ve İlçe teşkilat mensuplarının katılımlarıyla gerçekleşti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı yapmış olduğu açılış konuşmasında; “Bugün bütün teşkilat üyelerimizle bir aradayız.

Danışma meclislerinin temel özü karşılıklı olarak hem teşkilat içi hem yerel yönetimler bağlamında hem de genel siyasete ilişkin istişarelerde bulunmaktır.

Bunu teşkilatlarla, meclis üyelerimizle, yerel yönetimlerimizle istişare ederek varsa eksiklerimizi gidererek tamamlamak daha doğruyu daha verimli yolu tespit etmektir.

Dolayısıyla Genel Merkezimizin de bu noktada bizlerinde önerisi üzerine yeni oluşturmuş olduğu bu danışma meclisi formatının inşallah hayırlara vesile olmasını da Cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum” dedi.

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, “ Değerli arkadaşlarım iktidara geldiğimiz günden bugüne çok badireler atlattık.

Bu badirelerden her zaman daha da güçlenerek çıktık. Pandemi gibi çok sıkıntılı bir süreç geçirdik. Bu süreç hem ülkemizi hem de dünyayı etkisi altına aldı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dün gerçekleştirdiği bir konuşmada biz çalışanlarımızı ve insanlarımızı bu süreçte yalnız bırakmayacağız dedi. Evet, zor bir süreçten geçiyoruz bizler bu süreçte çalışmalarımızı durmaksızın devam ettirerek bu zor günleri de aşacağımıza inanıyorum.Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum “dedi.

İl Koordinatörü Orhan Karasayar yaptığı konuşmada, “ Bugün Şanlıurfa’da teşkilatlarımızla danışma meclisi toplantımızı gerçekleştirmenin sizlerle bir arada bulunmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bu toplantılarımızda en geniş şekilde istişarelerimizi yaparak bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın bizden beklentileri doğrultusunda en güzel şekilde planlayıp değerlendirmeye çalışacağız toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “ Öncelikle Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. 2023 için farklı hesaplar yapanların hiç birinin hesabı Allah’ın izniyle tutmayacak.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu ülke çok badireler atlattı. Çok destanlar yazdı. Ülke olarak bizim atlattığımız badirelerin onda birini başka bir ülke yaşasaydı ayakta duramazdı. Bizler belediyeler olarak, teşkilatlar olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde şehrimiz için ülkemiz için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantımız hayırlara vesile olsun. Bende geçmişi Gençlik Kollarından gelen İl Yönetiminde ve İlçe Başkanlığıyla devam eden ve sonrasında halkın hizmetkarı olarak Belediye Başkanlığı görevini sürdüren sizlerin arasından gelmiş bir arkadaşınız olarak halkın içinden, halkın bağrından kopmuş, halkın partisinde, milletin partisinde AK Parti’de siyaset yapmanın mutluluğunu ve gurunu yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Ne demiştik biz sahnelerde değil sahalarda olacağız. 2023’ e emin adımlarla ilerleyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu ise, “ Sayın Divan ilçe başkanlarımız adına konuşmayı bize teveccüh ettiler çok teşekkür ediyorum. Çok değerli teşkilat mensuplarımız nasıl ki 2002’de güçlü bir şekilde teşkilatımızla geldiysek bugün de bizim üzerimize düşen 2023 hedeflerine reisimizin bayrağını daha da ileriye taşımaktır.

Biz başımız dik anlımız ak bir şekilde sahada olacağız her zaman reisimizin yanında olacağız. Ben tekrardan toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum ”dedi.

Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı soru cevap kısmıyla birlikte sona erdi.



6 �ubat 2022 Pazar 20:31

http://www.urfa63haber.com/haber/ak-parti-sanliurfadan-daraltilmis-il-danisma-meclisi-toplantisini-gerceklestirdi-14926.html