MİLLETVEKİLİ AYDINLIK VATANDAŞIN DEDAŞ OLAN TEPKİLERİNİ DİNLEDİ

Elektrik faturası yüksek gelen Şanlıurfalı esnafların sorununu CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık’a iletti.

MİLLETVEKİLİ AYDINLIK VATANDAŞIN DEDAŞ OLAN TEPKİLERİNİ DİNLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Alagöz, İl Yönetim Kurlu Üyeleri Miktat Aydınlık, C.Cahit Coşkun, Ahmet Budak ve İbrahim Halil Çelik ile birlikte, yüksek elektrik faturalarına tepki göstermek için Kapaklı pasajı önünde toplanan esnafı ziyaret etti.

Aydınlık’a sorunlarını ileten esnaf geçen aylara göre, bu ay elektrik faturalarının 3 kat fazla geldiğini söylediler. Esnaf ile bir araya gelen Milletvekili Aydınlık, esnafa ellerinden gelen tüm desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Milletvekili Aziz Aydınlık, yaptığı açıklamada; “Değerli hemşerilerim. Son aylarda Elektrik, akaryakıt, doğalgaz, ve bir çok ürüne zam üstüne zam yapıldı. Bu yapılan zamların ardından insanlarımız faturalarını ödeyemeyecek duruma geldi.

Dünde birçok vatandaşımız yüksek elektrik faturalarını ödeyemedikleri için Dicle Elektrik İl binasının önünde toplanarak yüksek elektrik faturalarını protesto etti. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak dün yüksek elektrik faturalarından dolayı problem yaşayan vatandaşlarımızın yanında olduk. Bugünde kapaklı pasajı esnafımızın yanındayız.

Bizler sizlerin vekiliyiz asil olan sizlersiniz. Biz her zaman sizlerin yayındayız. Bu sorunların çözüme kavuşturulması için elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz” ifadelerini kullandı.



6 �ubat 2022 Pazar 12:30

http://www.urfa63haber.com/haber/milletvekili-aydinlik-vatandasin-dedas-olan-tepkilerini-dinledi-14919.html