BAŞKAN KUŞ'TAN SÜKUNET ÇAĞRISI

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş Eyyübiye halkını sükunete çağırdı

BAŞKAN KUŞ'TAN SÜKUNET ÇAĞRISI

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş sosyal medyada dolaşan idalara göre bir sendika başkanıyla yaptığı telefon konuşmasında tehdit edildiğinin gündeme gelmesinin ardından Başkan Kuş'ın sevenleri ve Eyyübiye halkı tarafından sosyal medyadan #Mehmetkuşyanlızdeğildir hastangi ile destek mesajları gönderildi.

Yapılan bu destek paylaşımların ardından Eyyübiye Belediye Başkan Kuş sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Başkan Kuş Açıklamasında sendika ve oda seçimlerindeki tarafsız duruşuna dikkat çeken Başkan Kuş "Sendika ve oda seçimlerindeki tarafsız duruşumuzu hassasiyetle koruduğumuz herkesin malumudur.

Zıddını düşünüp, saygısızlık yapıp, algı oluşturmaya çalışanlara karşı da milletimizden aldığımız güçle duruşumuz nettir. 400 bin nüfuslu Eyyübiye'yi halka rağmen kimse dizayn edemez" dedi. Tüm sevenlerine çağrıda bulunan Başkan Kuş "Bütün akrabalarımızı, dostlarımızı ve sevenlerimizi sükunete davet ediyorum. Üslubumuza dikkat edelim lütfen, incitici beyanlarda bulunmayalım. Mütevazilikle gece gündüz hizmete devam... Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim" ifadelerini kullandı.



5 �ubat 2022 Cumartesi 00:20

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kustan-sukunet-cagrisi-14911.html