BAŞKAN ALKAN HAYATINI KAYIP ETTİ

Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mahmut Alkan bu sabah kalp krizi geçirerek, hayatını kaybetti.

BAŞKAN ALKAN HAYATINI KAYIP ETTİ

Şanlıurfa’da faaliyet gösteren ve 5 bin 400 üyesi bulunan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 23.01.2022 Pazar günü 11 Nisan Kapalı Spor Salonu’nda seçime gideceğinden dolayı yeniden adaylığını açıklayan ve seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Mevcut Başkan Mahmut Alkan yoğun geçen seçim çalışmaları nedeniyle büyük çaba sarf eden Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mahmut Alkan bu sabah kalp krizi geçirerek, hayatını kaybetti.

Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mahmut Alkan gece sosyal medya hesabından takipçilerine seçim çalışmaları ile ilgili uyarıda bulunmak ve Cuma'larını kutlamak için yazdığı mesaj;

BAŞKAN ALKAN'IN TAKİPÇİLERİNE ATTIĞI SON MESAJ

 "Odamızın kıymetli üyeleri,biz hepimiz kardeşiz, bizler büyük bir aileyiz. Seçimler demokrasinin gereğidir, seçimler seçim salonunda yapılır ve salonda biter, bizim kardeşliğimiz sonsuza kadar devam eder. Seçim için biribirinizi üzmeyin, kırmayın.

Yüce Allahımız esnafa kim faydalı, kim yararlı olacaksa; Allah onu bu görevlere getirsin, hepinize teşekkür ediyorum.

Allah tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmesin ve benim de yedirmeyeceğimi bilmenizi istiyorum, hepinizi Allah’a emanet ediyorum"



14 Ocak 2022 Cuma 11:00

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-alkan-hayatini-kayip-etti-14824.html