AYHAN,BELEDİYENİN PARALARIN KİMLERE NE YOLLARLA AKTARILDIĞINI BİLİYORUM.

Akçakale eski Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan idali açıklamalarda bulundu

AYHAN,BELEDİYENİN PARALARIN KİMLERE NE YOLLARLA AKTARILDIĞINI BİLİYORUM.

Akçakale eski Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan Akçakale Belediyesinde yaşanan olumsuzlukların olduğu Belediye tarafından yapılan ihalelerin belli bir kesime verildiğini iddia etti.

Ayhan Akçakale Belediyesinde yaşanan bu iddiallar ile şu açıklamalarda bulundu."Kıymetli Akçakale Halkı ; Sizlerin de isteği üzerine bilgilendirme amaçlı yazılar kaleme alıyorum. Ülkemiz de önemli gelişmeler yaşanırken diğer tarafta iktidarın gücünü kullanarak halkın hakkını gaspeden yöneticiler yüzünden Sayın Cumhurbaşkanımız zarar görüyor. Sizlerin de bildiği üzere Şanlıurfa Halkı Sayın Cumhurbaşkanı’mızın hatırına adaya bakmaksızın oyunu kullanmaktadır.

Akçakale Belediyesi acaba rahatladı mı ? “Açım açım , ülke batmış iflas etmiş,dilencinin dilenciye parası geçmez “ ifadelerini kullanan bir Mevcut Başkanı düşünün o memlekete ne gibi faydası olabilir ?

Bırakın hizmet yapmayı,yanına talebini bildirmeye giden halka aciz bir şekilde ağlayan Başkandan ne beklersiniz ? Önümüzde ki ay itibariyle Belediyeye gelen ödenek %55 artacak ve 7,5 milyon(7,5 trilyon) üzeri bir meblağ gelmiş olacak .

AKÇAKALE HALKINI KİMSE APTAL YERİNE KOYAMAZ

Bu zamana dek Belediye de para yok diye ağlayarak halktan gizlediğiniz paraların kimlere ne yollarla aktarıldığını biliyorum.Akçakale Halkını kimse aptal yerine koyamaz. Kimsenin haddi değil.

Çok güvendiğiniz menfaat ilişkisi yürüttüğünüz siyasi isimler sizleri bu hesaptan kurtaramayacaktır.

BELEDİYE BAŞKANINDAN FAZLA YETKİYE SAHİP OLAN KİMLER

Siz Akçakale halkını hangi düşünceye sığınarak görmezden gelirsiniz ? Akraba çocuklarını belediyede başkandan fazla yetki verip tüm ihalelerin onların yapmasına olanak tanıdınız.

Akçakale Belediyesinde ihale olduğu gün Mevcut Başkanı kimse göremez Çünkü Başkan benim para ile işim yok der ve resmî olarak bağlantısı olmayan eş başkanlar yönetir belediyeyi.Akşamına hesaplar görülür.

 

KİMSE UMUTSUZLUĞA KAPILMASIN

Gün gelecek bu ilçe de insan içine çıkacak yüzünüz olmayacak . Mağdur edebiyatı yapıp , halkın duygularıyla oynadınız. Şimdi sizi o koltuğa layık gören halkı tanımazdan geliyorsunuz . Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın.. Bizler hep halkımızın yanında ve sahadayız..

Biz her zaman halkımızın derdiyle dertlendik hiç bir zaman seçim bittikten sonra kazanırsak memleket bizim kazanamadiysak zaten buralarda yasamiyorduk deyip memleketi terk etmedik bizim anlimiz ak başımız dik zaten..

Ondan dolayı terk edip gitmedik memleketimizi..Burda doğduk burda büyüdük vakti geldiğinde burda öleceğiz..



26 Aral�k 2021 Pazar 16:17

http://www.urfa63haber.com/haber/ayhanbelediyenin-paralarin-kimlere-ne-yollarla-aktarildigini-biliyorum-14748.html