ERDOĞAN, SİZİN CİNSİNİZİ DE CİBİLLİYETİNİZİ DE İYİ BİLİYORUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Vakfı tarafından düzenlenen 2021 İlim Yayma Ödülleri Recep Tayyip Erdoğan, TÜSİAD katıldı.

ERDOĞAN, SİZİN CİNSİNİZİ DE CİBİLLİYETİNİZİ DE İYİ BİLİYORUM

Dolmabahçe Sarayı'nda gerçekleşen ödül töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜSİAD'ın "Son dönemde yaşadığımız istikrarsızlıklar sonucunda, denenmekte olan ekonomi programıyla amaçlanan sonuçlara erişilemeyeceği netleşmiştir.

Genel kabul görmüş iktisat bilimi kurallarına hızla dönülmeli" çıkışına da tepki gösterdi.

Erdoğan, "Fiyat artışlarının insanlarımızın günlük hayatları üzerinde açtığı sıkıntıyı elbette biliyoruz. Ama vesayete, terör örgütlerine, darbecilere nasıl direndiysek bunlara karşı da direneceğiz.

Ey TÜSİAD ve yavruları sizlere sesleniyorum. Sizin tek göreviniz var yatırım, üretim, istihdam, büyüme. Siz bu konuda ne yapıyorsunuz? Kalkıp hükümete saldırmanın farklı versiyonlarını aramayın.

Bizimle mücadele edemezsiniz. Sizin cinsinizi de cibilliyetinizi de iyi biliyorum. Sizin derdiniz başka, bizimki bambaşka. Bu millet bu fırsatı size vermeyecek. Dün millet olarak kendi canımız pahasına istikbalimizi korumuştuk, bugün de aynısını yapacağız." dedi.



20 Aral�k 2021 Pazartesi 00:05

http://www.urfa63haber.com/haber/erdogan-sizin-cinsinizi-de-cibilliyetinizi-de-iyi-biliyorum-14726.html