ŞANLIURFASPOR'DA GALİBİYET ORUCU DEVAM EDİYOR

2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin 18.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Kırşehir Belediyespor ile karşılaştı.

ŞANLIURFASPOR'DA GALİBİYET ORUCU DEVAM EDİYOR

ŞANLIURFASPOR: Murat Demir - Kemal Can, Caner (Dk.71 Mustafa Durak), Vedat (Dk.86 Mustafa Çakır), Muhammed Samed, Muhammet Enes (Dk.80 Sinan), Özgür Can (Dk.80 Can Erdem), Erkan, Şiyar, Yasin (Dk.71 Behlül), Burak

KIRŞEHİR BELEDİYE SPOR: Bekir - Oğuz, Tugay (Dk.88 Mert), Fatih, Zihni, Hakan, Mehmet (Dk.88 Erbay), Serhat (Dk.72 Can Muhammet), Sırat, Hasan (Dk.72 Volkan), Ozan Karabacak

GOLLER: Dk.58 Kemal Can (Şanlıurfaspor) - Dk.51 Ozan Karabacak, (Kırşehir Belediye Spor)

TFF 2. Lig Beyaz Grup bugün 18'inci hafta mücadelesinde Şanlıurfaspor, kendi saha ve seyircisi önünde Kırşehir Belediyespor ile karşılaştı.

İlk devresi karşılıklı ataklar geçen karşılaşmada her iki takımın futbolcuları gol atamayınca ilk devre golsüz kapandı.

Maçın İkinci yarısında konuk takım Kırşehir Belediyespor 51. Dakikada Ozan Karabacak'ın attığı gol ile deplasmanda 1-0 öne geçti.

Atılan gol sonrası Şanlıurfaspor oyun baskısını artırarak arzuladığı golu Maçın 58. Dakikasında Kemal Can'dan geldi.

Bu dakikadan sonra her iki takımdan gol gelmeyince Şanlıurfaspor kendi saha ve seyircisi önünde Kırşehir Belediyespor ile karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kaldı.

Sarı-Yeşilli ekip bu sonuç ile üst üste altıncı maçından da galip gelmeyerek lider ile arasındaki puan farkını açılması ile Şampiyonluk Mücadelesinde büyük yara aldı.

 



19 Aral�k 2021 Pazar 16:19

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfasporda-galibiyet-orucu-devam-ediyor-14725.html