ŞANLIURFA BEKA DER BULŞAN BAŞKANLIĞINDA KURULDU

Devletin Bekası ve Milletin İradesi Derneği Şanlıurfa'da faaliyetlerine başladı.

ŞANLIURFA BEKA DER BULŞAN BAŞKANLIĞINDA KURULDU

Kısa adı BEKA DER Olan Devletin Bekası ve Milletin İradesi Derneği Şanlıurfa Şubesi İbrahim Bulşan Başkanlığında faaliyetlerine başladı.

Ankara’ da Devletin Bekâsı ve Milletin İradesi Derneği -BEKÂDER- il başkanları toplantısı tanışma, dayanışma ve Temsil Mazbatası takdimi toplantısı gerçekleşti.

 

Toplantıda Genel Başkan Fatih Candar Can yaptığı açıklamada ". Hepiniz bir birinden kıymetli, yüreği ve sevdası Türkiye Cumhuriyeti Devleti olan mümtaz şahsiyetler; Allah hepinizden razı olsun! Her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum, 

Devletimiz, Vatanımız, Milletimiz adına sunduğunuz gerçekçi projeleriniz beni son derece etkiledi ve mutlu etti. Hepsini tek tek hayata geçireceğiz! Her projenin bizzat takipçisi olacağım. Hepinize görev yerlerinizde başarılar diliyorum. Allah yâr ve yardımcınız olsun" dedi. 

Genel Başkan Can son günlerde Ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz ile ilgili yaptığı açıklamada "Sizin derdiniz Türkiye veya Seçim değil.. Derdiniz sadece Erdoğan! 2007 yılında enflasyon %6, dolar ise 1.4 TL idi. Buna rağmen Cumhuriyet mitingi adını verdiğiniz mitingler düzenleyip, hükümet devirmeye çalışıyordunuz. " dedi

Yapılan açıklamalar sonrası Temsil mazbata takdim törenine geçildi.Tören sonrası aile fotoğrafı çektirdi.



19 Aral�k 2021 Pazar 12:44

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfa-beka-der-bulsan-baskanliginda-kuruldu-14722.html