BAKAN SOYLU'DAN ANLAMLI PAYLAŞIM FARKIMIZ BU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sosyal Medya hesabından anlamlı bir paylaşımda bulundu

BAKAN SOYLU'DAN ANLAMLI PAYLAŞIM FARKIMIZ BU

İyi Parti'nin Bingöl'de esnaf ziyaretleri sırasında şehit ağabeyi Tahir Gümren, "Benim kardeşimin bütün vücudu parçalandı. Günlerce ayaklarını aradılar. HDP'yi, Selo'yu savunan bir kadın bu. Evet bu savunuyor. Kahvaltıya gidiyordu" sözleriyle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki göstermişti.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, bu tepki üzerine olay yerinden uzaklaştırılmaya çalışılan Gümren'in yanına gelerek kolunu boynuna doluyarak kulağına eğilip bir siyasetçiye yakışmayacak bir harekette bulunarak "Senin bacını si..." gibi ağıza alınmayacak küfür ettmesi üzerine bu harekette dolayı büyük tepki topladı.

BİR TEPKİDE BAKAN SOYLU'DAN 

İYİ Parti Grup Başkanvekili Türkkan'a anlamlı bir tepkide İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan anlamlı bir paylaşımda bulunarak Şehit ailesinin acısını paylaştığı ve göz yaşlarını akıttığı bir fotoğraf ile Türkkan'ın şehit ailesine küfür ettiği resmi koyarak farkımız burada cümlesini ekledi.

Bakan Soylu'nun paylaşımında şu ifadelere yer verildi "Farkımız burada. Biz bu memleketin uçan kuşuna, akan suyuna garibanın gözünden akan tek damla yaşa ölürüz. " dedi.



7 Kas�m 2021 Pazar 18:36

http://www.urfa63haber.com/haber/bakan-soyludan-anlamli-paylasim-farkimiz-bu-14588.html