ŞANLIURFASPOR YENİ HOCASI İLE EL SIKIŞTI

Şanlıurfaspor Gürses Kılıç'tan boşalan teknik direktörlük görevine serda Bozkurt getirdi

ŞANLIURFASPOR YENİ HOCASI İLE EL SIKIŞTI

Şanlıurfaspor dün Teknik direktör Gürses Kılıç ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Bugün Kulüp Başkan Emin Yetim Teknik Direktör Serdar Bozkurt ile 1 yıllık sözleşme imzalayarak el sıkıştı.

İmaza töreni sonrası Kulüp Başkan Emin Yetim, anlaşmanın tüm Şanlıurfaspor Ailesine ve yeni Teknik Direktörümüz Serdar Bozkurt'a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

SERDAR BOZKURT, KİMDİR

Serdar Bozkurt 28 Nisan 1977'de Gaziantep'de dünyaya geldi. Profesyonel futbolculuk kariyeri oldukça kısıtlı olan Serdar Bozkurt, 2008 yılında Ankara Demirspor'da yardımcı antrenörlük ile antrenör kariyerine başladı.

2014'de Ankara Demirspor'un başına teknik direktör olarak geçen Bozkurt, 37 maçta takımının başında görev aldı ve 1.81 puan ortalamasına sahip oldu.

Teknik adamlık kariyerinin en yüksek puan ortalamalarından birini ise 2.06 ile Sivas Belediye'nin başında çıktığı 31 maçta yakaladı. Serdar Bozkurt, son olarak Bandırmaspor'da görev yaptı.

Bandırmaspor ile şampiyonluk yaşayan genç hoca, 27 lig maçında 16 galibiyet, 9 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde ederek 2,11 puan ortalaması yakaladı.

Serdar Bozkurt 1.Lig'e çıkan Bandırmaspor başında ise 6 maç kalabildi. 1 galibiyet 2 beraberlik ve 3 yenilgi alan Serdar hocayla Bandırmaspor yönetimi yollarını ayırdı.



25 Eyl�l 2021 Cumartesi 18:17

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfaspor-yeni-hocasi-ile-el-sikisti-14443.html