HARRAN TIP FAKÜLTESİ SAĞLIK OCAĞI MI OLUYOR

Şanlıurfa Harran üniversitesi tıp fakültesinde neler oluyor

HARRAN TIP FAKÜLTESİ SAĞLIK OCAĞI MI OLUYOR

Şanlıurfa Harran üniversitesi tıp fakültesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik neler yapmak istiyor. Şanlıurfa'da tıp alanında güneydoğunun parlayan yıldızı olma yolunda büyük bir çaba harcayan doktorlar sudan bahaneler ile Rektör Çelik yüzünden Şanlıurfa'da ayrılmak zorunda kalıyor.

Geçen yıl Covid-19 rahatsızlığı nedeniyle evinde karantinada bulunan Baştabip Ahmet Güzelçiçek' ı görevden alarak tıpen ve insanı nedenlerden etik olmayan davranışta bulunmuş kamuoyu ve Hastahane personellerin tarafından bu etik olmayan davranıştan dolayı gösterilen tepki sonucunda yapılan hatadan vaz geçildi.

Tıp Fakültesinde Başarılı Göğüs cerrahisi Atalay Şahin'ın hakkı olan profesörlük unvanını Sudan bahaneler ile vermeyerek Şanlıurfa'dan ayrılarak Adıyaman'da yeni ünvanı ile göreve başladı.

Bugünde kim veya kimler tarafından yönetildiği bilinmeyen Harran üniversitesi rektörü Prof.Dr. Mehmet Sabri Çelik adı hiç bir şaibeye karışmayan kamuoyu tarafından sevilen Baştabip Doç Dr. Ahmet Güzelçiçek'ı mobbing uygulayarak istifaya zorlayarak görevden ayrılmasın için her türlü girişimde bulunuyor.

Baştabip Güzelçiçek'ın istifası sonrası kimlere ne karşılığında görev verilecek yapılacak bu hareket ile daha önce çeşitli sebepler ile Şanlıurfa'da ayrılan doktorlara yenileri eklenerek Harran üniversitesi tıp fakültesi fakülte olarak değil Sağlık ocağı konumunda bölgeye hizmet vermeye başlayacak.

 



21 Eyl�l 2021 Sal� 21:06

http://www.urfa63haber.com/haber/harran-tip-fakultesi-saglik-ocagi-mi-oluyor-14437.html