KAVANOZ İÇİNDE KESİLMİŞ ERKEK CİNSEL ORGAN BULUNDU

Bahçesinde ölü otları temizlediği sırada bir kavanoz içine koyulmuş kesik erkek cinsel organı bulan vatandaş, polise haber verdi.

KAVANOZ İÇİNDE KESİLMİŞ ERKEK CİNSEL ORGAN BULUNDU

Adamın, otları temizlerken yanlışlıkla kavanoz kırmasından sonra gelen koku üzerine kavanozun içine bakınca kesik erkek cinsel organ gördü.

Arjantin'in Buenos Aires şehrinde bahçıvanlık yapan bir adam, annesinin bahçesinde ölü otları temizlediği sırada bir kavanoz içine koyulmuş kesik erkek cinsel organ bulunca polise haber verdi.

Annesinin bahçesini temizleyen adam, kavanoz içinde kesilmiş cinsel organ buldu. Polis, soruşturma başlattı. Adamın, otları temizlerken yanlışlıkla kavanoz kırmasından sonra gelen koku üzerine kavanozun içine bakınca kesik cinsel organ gördü.

Annesinin bahçesini temizleyen adam, kavanoz içinde kesilmiş cinsel organ buldu. Cinsel organ ve kavanoza soruşturma için polis tarafından el konuldu.

Annesinin bahçesini temizleyen adam, kavanoz içinde kesilmiş cinsel organ bulduOrganın kime ait olabileceği hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken kavanozun bulunduğu bahçe etrafında birilerinin yaşayıp yaşamadığı hakkında da herhangi bir bilgi verilmedi.

Annesinin bahçesini temizleyen adam, kavanoz içinde kesilmiş cinsel organ buldu. Bazı yerel kaynaklar, kavanozu bulan bahçıvanın bahçe sahibinin oğlu olmadığı, para ile tutulan bir bahçıvan olduğunu iddia etti.

Annesinin bahçesini temizleyen adam, kavanoz içinde kesilmiş cinsel organ buldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.



17 Eyl�l 2021 Cuma 13:14

http://www.urfa63haber.com/haber/kavanoz-icinde-kesilmis-erkek-cinsel-organ-bulundu-14417.html