GELECEK PARTİSİ ARSA SATIŞLARINI YARGIYA TAŞIDI

Gelecek Partisi Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye meclisinin 570 Adet Arsa satışına verilen yetki kararının Hukuksuz olduğu gerekçesiyle Şanlıurfa İdare mahkemesine yürütmeyi durdurma talepli iptal davası açtı.

GELECEK PARTİSİ ARSA SATIŞLARINI YARGIYA TAŞIDI

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil Teşkilatı ile birlikte Şanlıurfa idare Mahkemesine giderek Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye meclisinin 570 Adet Arsa satışına verilen yetki kararının Hukuksuz olduğu gerekçesiyle Şanlıurfa İdare mahkemesine yürütmeyi durdurma talepli iptal davası açtı.

İl başkanı Yeşil Şanlıurfa İdare Mahkemesine dilekçelerinin sunduktan sonra bir basın açıklaması yaptı. Yaptığı açıklamada Şunları söyledi; Gelecek Partisi olarak, Muhalefet partisi olarak Yapılan tüm hukuksuzlukları karşı olduğumuzu bildirmek isteriz. Hukuksuz gördüğümüz her şeye karşı olacağımızı buradan bildirmek isteriz. Biz bunu yaparken de İktidar Belediyesi, Büyükşehir belediyesi ve diğer ilçe belediyeleri olsun kanuna, yasalara, uygun olmayan işlemlerin tümüne karşı olacağız. Bu konuların Takipçisi olacağız.

Bundan sonra bunların hepsini yargıya taşıyacağız. Dolayısıyla Belediyeleri uyarıyoruz. Belediyeleri Yasalara yönetmelikleri ve hukuka uygun işlem yapmaya davet ediyoruz. Sizin de bildiğiniz gibi yasalara ve hukuka aykırı işlemler yapılmıştır. Muhalefet adına Gelecek partisi olarak bu gibi hukuka aykırı bütün işlemlerde yasal süreci başlatıp, Halkımız adına bu tür hukuksuz işlemlerin sonuna kadar takipçisi olacağız. Bundan Sonra halkın Hukukunu savunan Gelecek var. Tüm Basın Mensuplarına teşekkür ediyoruz. Dedi.



3 Eyl�l 2021 Cuma 12:52

http://www.urfa63haber.com/haber/gelecek-partisi-arsa-satislarini-yargiya-tasidi-14348.html