BÖLGE MÜDÜRÜ ÇİÇEK'TEN 30 AĞUSTOS MESAJI

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şanlıurfa 3 Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı

BÖLGE MÜDÜRÜ ÇİÇEK'TEN 30 AĞUSTOS MESAJI

Tarım ve Orman Bakanlığı Şanlıurfa 3 Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında "Yıllarca Ağustos ayının ecdadımızın tarihi zaferlerine şahitlik etmiş bir ay olduğunu bu zaferlerin en büyüğü olan "1071'de Malazgirt Zaferi'yle Sultan Alparslan, Bizans ordusunu ağır bir hezimete uğratarak Anadolu’nun kapılarını açmış, Anadolu’yu sonsuza kadar bu millete yurdu yapmıştır.

Milletimizin tarihi yolculuğundaki en büyük şeref halkalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi ile birlikte ise vatan toprakları işgalden kurtulmuş, milletimizin önünde yepyeni ufuklar açılmıştır. Milletimiz bu zaferle, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinde yok etmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş ve vermeye devam ediyor.

Bu duygu ve düşüncelerle,  ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. 



29 A�ustos 2021 Pazar 13:28

http://www.urfa63haber.com/haber/bolge-muduru-cicekten-30-agustos-mesaji-14325.html