AKŞENER İÇİNİ ACITAN CANINI YAKAN GÖRÜNTÜ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medyada gündem olan o görüntülere sessiz kalmadı ve "İçim acıdı, canım yandı.

AKŞENER İÇİNİ ACITAN CANINI YAKAN GÖRÜNTÜ

Çorum'da dün bir vatandaşın yanına yaklaşarak "Nasılsınız, iyi misiniz?" diye soran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beklemediği bir tepkiyle karşılaşmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çorum'a düzenlemiş olduğu gezide halkın arasında bulunan bir bayana nasılsınız sorusuna cevap ilk önce sağ ol cevabını veren bayan Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nın çocuk arabasında bulunan çocuğa doğru yönelmesi üzerine çocuğun annesi tarafından "çocuğuma dokunma" diyen kadın, daha sonra Kılıçdaroğlu'na "Hadi yürü, yürü" diye bağırmış olduğu O anın görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Sosyal Medyada paylaşılan görüntülerin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medyada hesabından yaptığı paylaşım ile tepkisini dile getirdi.

Akşener Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada "İçim acıdı, canım yandı. Biz bu değiliz. Biz alçakgönüllü, kocaman yürekli, asil bir milletiz." paylaşımında bulundu.



28 A�ustos 2021 Cumartesi 10:06

http://www.urfa63haber.com/haber/aksener-icini-acitan-canini-yakan-goruntu-14315.html