ŞANLIURFA’DA COVİD_19 VAKALARI ALARM VERİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Hastanesine giderek hasta yakınlarını ve Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bedri Caner Kaya’yı ziyaret etti.

ŞANLIURFA’DA COVİD_19 VAKALARI ALARM VERİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Akçakale İlçe Başkanı İsa Özgenç, İl Başkan Yardımcıları C.Cahit Coşkun ve Mustafa Eren ile birlikte Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Hastanesinde yatan hastaların yakınlarını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hasta yakınlarını ziyaretin ardından Milletvekili Aziz Aydınlık, ve beraberindekiler ile birlikte Mehmet Akif İnan Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bedri Caner Kaya’yı ziyaret ederek Hastanede yatan Covid_19 hastaları ve diğer hastalar ile ilgili bilgi aldı. 

YOĞUN BAKIM COVİD_19 AŞISI YAPMAYAN HASTALAR 

Mehmet Akif İnan Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bedri Caner Kaya, yaptığı açıklamada; “Son günlerde Covid_19 rahatsızlığı nedeniyle, yoğun bakımlarımızda yatan hasta sayısı 70 hastadır. Yoğun bakım hasta sayımız geçen yıla oranla daha fazla sayıdadır. Yoğun Bakımda yatan hastalarımızın hemen hemen hepsinin Covid_19 aşısı yapmayan hastalarımız olduğunu gözlemliyoruz. Şanlıurfalı hemşerilerimizden ricamız aşılarını ihmal etmemeleridir. Hemşerilerimizin Covid_19 aşılarını bir önce yaptırmalarını istiyoruz” dedi. 

HASTANE YOĞUN BAKIMLARI YETERLİ OLMAYA BİLİR 

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, yaptığı açıklamada; “ Başhekimimizden edindiğimiz bilgiye göre, İlimizde gerek servislerde gerekse de yoğun bakımlarda Covid_19 vaka sayılarında sürekli artış yaşanıyor. Hastane yoğun bakımları bugün belki yeterli olabilir. Ancak önümüzdeki günlerde yeterli olmaya bilir.

 

TEK ÇARE AŞI

 

Bu nedenle, bu Covid_19 illetinden kurtulmamız için tek çare aşı yaptırmaktır. Şanlıurfa İlimiz aşılamada son sırada yer almaktadır. Vatandaşlarımıza aşı olmaları yönünde Çağarımızı yeniliyoruz. Şanlıurfalı hemşerilerim lütfen kulaktan duyma laflara inanmayın. Bilim insanlarının önerilerini dikkate alarak aşılarımızı olalım. Ben Hemşerilerimi seviyorum. Hemşerilerimizin bir an önce zaman kaybetmeden aşı olmalarını istiyorum” dedi.

 



26 A�ustos 2021 Per�embe 10:28

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfada-covid19-vakalari-alarm-veriyor-14300.html