TEKNİK DİREKTÖR KILIÇ KAMPI DEĞERLENDİRDİ

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, 2. Etap kamp dönemini değerlendirdi ve gündemdeki konulara ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu

TEKNİK DİREKTÖR KILIÇ KAMPI DEĞERLENDİRDİ

Bolu Gerede'de 2. etap kamp dönemini sürdüren Sarı Yeşilli ekip Şanlıurfaspor, sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapan ekipte moral ve motivasyon yüksek.

Yönetimin sıkı bir şekilde transfer çalışmalarına yoğunlaştığı Şanlıurfaspor'a her geçen gün yeni bir isimler kazandırılırken, 3 hazırlık maçını geride bırakan ekip sezon öncesinde 3 hazırlık maçına daha çıkacak.

Bir aile ortamında disiplini elden bırakmadan hazırlıklarını sürdüren ekibin son durumunu değerlendiren Teknik Direktör Gürses Kılıç sezon öncesi çok önemli açıklamalarda bulundu.

 

TEKNİK DİREKTÖR KILIÇ: VERİMLİ BİR KAMP SÜRECİNİ BAŞARI İLE SÜRDÜRÜYORUZ

Teknik Direktör Kılıç, futbolcular arasındaki uyuma dikkat çekerek "İkinci etap kamp çalışmamız birinci etaba göre çok daha verimli geçiyor. Sayısal olarak da belirli bir sayıya ulaştığımız için fiziksel antrenmanların yanında taktiksel antrenmanlar da yapabiliyoruz. Oldukça istekli ve arzulu bir oyuncu topluluğuna sahibiz. Disiplini elden bırakmadan örnek davranışlar sergileyen bir ekip kurduk. Kampımız oldukça verimli bir süreci başarı ile sürdürüyoruz" dedi.

"4 FUTBOLCUYA İHTİYACIMIZ VAR"

Transfer çalışmalarına da değinen Teknik Direktör Kılıç, "Hedefe oynayan olası rakiplerimize baktığımız zaman ciddi transferler yapıyorlar. Çok büyük maliyetli ve iyi futbolcular alıyorlar. Bizim de kadrosal ve nokta oyuncu konusunda eksikliğimiz var. 3 yada 4 oyuncu eksiğimiz var ve bunu acilen tamamlamamız gerekiyor. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor fakat havuzda olan oyuncu sayısı çok az. Bu oyuncularda da maliyetler oldukça yüksek. Bizim forvet, kanat, orta saha ve savunma bölgesinde olmak üzere 4 futbolcuya ihtiyacımız var. Bu oyuncuların da buraya hazır olarak gelmesi gerekiyor. Tekrar hazırlamak için zaman sorunumuz var. Şu an lig maçcı olsa hazır olduğumuzu söyleyemeyiz" diye konuştu.

 

"TÜM CAMİANIN KENETLENİP ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI GEREKİYOR"

Şampiyonluk için maddi ve manevi anlamda birlik ve beraberliğin daha da pekişmesi konusunda çağrıda bulunan Kılıç, "Şanlıurfaspor, geçen yıl çok zor bir süreç geçirerek adeta küllerinden doğdu. Yeniden yapılandı. Tesisini yeniden yapılıyor ve kurumsal bir yapıya dönüşüyor. Yönetim çok önemli işler yapıyor ve bir yandan da transfer çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Şanlıurfaspor'un başarısı sadece yönetim kurulunun yapacağı bir iş değil. Şanlıurfaspor camiası çok büyük bir camia. Tabi ki Büyükşehir Belediye Başkanımızın da çok büyük destekleri oldu.

Fakat tüm camianın kenetlenip maddi ve manevi olarak elini taşın altına koyması lazım. Beklentimiz eğer camia olarak şampiyonluk istiyorsak şuan kinden daha büyük bir birlik beraberliğe ihtiyacımız var" şeklinde konuştu. Şanlıurfaspor 20 Ağustos Bolu ve 23 Ağustos Buca hazırlık maçlarının ardından 26 Ağustos'ta şehre dönecek ve 28 Ağustos tarihinde ise Diyarbekirspor ile GAP Stadyumu'nda hazırlık maçları gerçekleştirecek.



19 A�ustos 2021 Per�embe 18:37

http://www.urfa63haber.com/haber/teknik-direktor-kilic-kampi-degerlendirdi-14281.html