ŞANLIURFA'DA KEPÇE SEYİR HALİNDEKİ OKUL SERVİSİNE ÇARPTI

Şanlıurfa’da seyir halindeki ve içerisinde öğrencilerin bulunduğu okul servisine kepçenin çarpması sonucu 3’ü ağır 13 öğrenci yaralandı.

ŞANLIURFA'DA KEPÇE SEYİR HALİNDEKİ OKUL SERVİSİNE ÇARPTI Şanlıurfa’da seyir halindeki ve içerisinde öğrencilerin bulunduğu okul servisine kepçenin çarpması sonucu 3’ü ağır 13 öğrenci yaralandı   Kaza, Karaköprü-Sırrın çevre yolu üzerindeki kavşakta meydana geldi. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden kavşağa doğru ilerlemekte olan sürücüsü henüz öğrenilemeyen kepçe, sürücüsünün kontrolünden çıkarak 63 S 1124 plakalı okul servisine çarptı. Kepçenin ağzı minibüsün bir bölümünü parçalarken, kazada 3’ü ağır 13 öğrenci yaralandı.

Çevredeki vatandaşlar olay yerine koşarak, araçtaki yaralı öğrencileri dışarı çıkarıp ilk müdahaleyi yaptı.   Kazadan yaralı olarak kurtulan öğrencilerin ağlayarak acı çekmeleri yürekleri sızlattı. Yaralılar, daha sonra olay yerine çağrılan 112 acil servis ekipleri tarafından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırarak tedavi altına alındı.

Yaralı hakkında yapılan açıklamada 13 öğrencinin ayakta tedavi edilerek taburcu edildiklerini durumu ağır olan üç öğrenciden 2 öğrenci Mehmet Akif İnan eğitim ve araştırma Hastanesi'nde normal serviste tedavi altına alındı durum diğerlerine göre ağır olan bir öğrenci tedavisi yapılmak üzere Eyyübiye Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.      


19 A�ustos 2021 Per�embe 10:58

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfada-kepce-seyir-halindeki-okul-servisine-carpti--14274.html