Karaköprü Belediyespor’dan Tarihi Fark

BAL Ligi’nin 18. Haftasında evinde Ovacık Belediyesi Ulaşspor’u konuk eden Karaköprü Belediyespor, zayıf rakibine tarihi bir fark atarak liderlik koltuğuna oturdu.

Karaköprü Belediyespor’dan Tarihi Fark

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Ovacık Belediye Ulaşspor’a gol oldu yağdı. İlk yarısını 3-0 önde kapatan kırmızı siyahlı ekip ikinci yarıda bulduğu 7 golle sahadan 10-0 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

Faruk Çelik Spor Kompleksinde oynanan maça Karaköprü Belediyespor yedek ağırlık bir kadro ile başladı. Maçın ilk dakikalarında konuk takım üzerinde baskısını arttıran Karaköprü Belediyespor dakika 15’de İbrahim Ülüm’le önde geçti. Bu golden 7 dakika sonra kaptan İbrahim Ülüm farkı 2’ye çıkaran golü attı. İlk yarının son bölümünde İbrahim Ülüm kendisinin ve takımının 3’üncü golünü attı.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Karaköprü Belediyespor soyunma odasına 3-0 üstünlükle girdi.

İkinci yarıda oyunun tek hakimi olan Karaköprü Belediyespor dakika 50’de Semih ile farkı 4’e çıkardı. Bu golden 3 dakika sonra kaptan İbrahim Ülüm kendisinin 4’üncü takımının da 5’inci golünü attı. Dakika 65’de Kerim skor tabelasını 6-0’a taşıyan golü buldu. Dakika 72’de ceza sahası içerisinde topla buluşan Müslüm Elmas plase bir vuruşla takımının 7’inci golünü filelerle buluşturdu. Dakika 78’de Necati skoru 8-0’a taşıyan golü attı. Dakika 80’de İbrahim Otelci takımın 9’üncu golünü filelerle buluşturdu. Maçın son dakikalarında Semih maçın skorunu tayin eden golü attı.

Karaköprü Belediyespor aldığı farklı galibiyetle haftayı lider olarak kapattı. Kırmızı siyahlı ekip önümüzdeki hafta ligin 3. Sırasındaki Adıyaman 1954 spor’a konuk olacak.

 

Maç sonu kameralara konuşan Karaköprü Belediyespor’lu futbolcu Furkan İlker Baştan,”Adıyamanspor maçının provası oldu bizim için. Rakibimi ilk bölümde biraz dirençliydi. Bu direncini bulduğumuz gollerle kırdık. İkinci yarı daha rahat bir maç oldu. Adıyamanspor maçına hazırlanıyoruz. Ligin ikinci yarısında iyi giden bir grafiğimiz var. İnşallah haftaya Adıyamanspor’u deplasmanda yenip işi bitiririz” dedi.

 

Teknik Direktör Ahmet Görgün ise “Oynadığımız takım gerçekçi olmak gerekirse grubumuzun zayıf takımlarından biriydi. Ama biz rakibimizin zayıf olmasına bakmadan ciddiyetimizi ortaya koyduk. Bu galibiyeti unutup gelecek hafta deplasmanda oynayacağımız Adıyamanspor maçına hazırlanacağız. Ben kamuoyundan şunu istiyorum. Hafta sonu Adıyaman deplasmanında bizi yalnız bırakmasınlar” diye konuştu.

 

Karaköprü Belediyespor As Başkanı Mehmet Çiftçi ise şunları söyledi:

“Rakibimiz ligden düşmesi haftalar önce kesinleşmişti. Bizim için çok rahat bir maç oldu. Futbolcularımızın kafası önümüzde ki hafta oynayacağımız Adıyamanspor maçında … Ben futbolcularımızı tebrik ediyorum” 



29 �ubat 2016 Pazartesi 13:02

http://www.urfa63haber.com/haber/karakopru-belediyespordan-tarihi-fark--1414.html