Hocamızın Arkasındayız

Dün maçtan sonra toplanan Şanlıurfaspor yönetim kurulu Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu ve futbolculara sahip çıktı.

Hocamızın Arkasındayız

GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrası bu kez futbolcular ile toplantı yapan başkan Şimşek ve yöneticiler, Kerimoğlu'na sahip çıktı.

Futbolculara bir konuşma yapan Şimşek, Çok şansız maçlar oynadıklarını ve talihsiz sonuçlar aldıklarını belirtirken, "Bizler yönetim kurulu olarak sizlere sonuna kadar güveniyor ve inanıyoruz. Çok iyi bir ekip olduğunuzu biliyoruz. Bundan sonra hiç bir maçı kaybetmeyeceğinize inanıyorum. Önümüzdeki haftada -n itibaren Galibiyetler serisine başlayacağız. Artık seri galibiyetler alarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

"Hoca hiçbir yere gitmiyor"

Başkan Şimşek Teknik direktör Tugay Kerimoğlu'nun takımın başında olduğunu ve hiç biyere gitmeyeceğini ifade ederken, biz kendisine sonsuz güveniyor ve inanıyoruz. Kamuoyunda dolaşan spekülasyonlara inanmayın. Sizler sadece maçlarınıza bakın.

Yönetim kurulu olarak sizlerin her zaman yanınızda olacağız" diye konuştu.

Toplantıya Şanlıurfaspor kulüp başkanı Fethi Şimşek'in yanı sıra, yönetim kurulundan, İsmail Bağıban, Mithat Arhan, Halil Kızılelma, Şeyhmus Göçmez, Muhammed Kerem Şimşek, İbrahim Demirkan, Mehmet Büyükfırat, Şükrü Yüksel, Hasan Gülel'de katıldı.

Toplantı sonrası hatıra fotoğrafı çektiren yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolculara seslenen başkan Şimşek, bu fotoğrafın galibiyet serileri hatırası olacağını söyledi.



28 �ubat 2016 Pazar 10:52

http://www.urfa63haber.com/haber/hocamizin-arkasindayiz-1401.html