SİVEREK'TE SİLAHLAR KONUŞTU ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Siverek İlçesine bağlı Taşlı Mahallesi'nde akarabalar arası çıkan kavga ölü ve yaralılar var

SİVEREK'TE SİLAHLAR KONUŞTU ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Siverek ilçesine bağlı Taşlı Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle sözlü başlayan tartışma taşlı sopalı ve Silahlı kavgaya dönüştü.

Haber merkezimizin edindiği bilgiye göre Kırsal Taşlı Mahallesi sınırları içinde bulunan bir araziye bir aile tarafından ev yapmak istemesi üzerine diğer bir ailenin karşı koyması ile çıkan tartışma taşlı sopalı ve Silahlı kavgaya dönüştü.

Çıkan kavga sonucunda ilk belirlemeler göre Mahmut Bozkoyun, Ramazan Derin Kılavuzoğlu, Ferman Bozkoyun, olay yerinde hayatını kaybederken, Eyyüp Bozkoyun, Behçet Bozkoyun, Mehmet Ali Bozkoyun, Garip Bozkoyun, ve henüz isimleri bilinmeyen iki kişiyaralandı.

Görgü tanıkları tarafından yapılan ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede çok sayıda güvenlik güçleri ve Ambulans sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yapılan ilk müdahale sonucunda tedavileri yapılmak üzere Ambulanslarla hastaneye sevk edildi. 

İlçe Kaymakamlığı'na vekaleten bakan Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, olay yerine gidip, incelemelerde bulundu. Vali Abdullah Erin de Siverek Devlet Hastanesi'ne gelerek, yaralıların sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

Güvenlik güçleri tarafından Mahallede sıkı güvenlik tedbirleri alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



22 May�s 2021 Cumartesi 15:16

http://www.urfa63haber.com/haber/siverekte-silahlar-konustu-olu-ve-yaralilar-var-13815.html