CHP'Lİ AYDINLIK'TAN BAYRAM MESAJ

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

CHP'Lİ AYDINLIK'TAN BAYRAM MESAJ

Ramazan Bayramı’nın pandemi ve İsrail’in Mescid-i Aksa’ya saldırısı nedeniyle buruk kutlandığını dile getiren Aydınlık, “Yeniden sevdiklerimizle birlikte coşkuyla kutlayacağımız nice bayramlar temennisiyle Ramazan Bayramımız mübarek olsun” dedi.

CHP’li Aydınlık yayımlamış olduğu tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ne yazık ki yaklaşık bir buçuk yıldır hayatımızda olan pandemi nedeniyle bayramlarımızı istediğimiz gibi kutlayamıyor, kıymetli büyüklerimizi ziyaret edemiyoruz.

Ancak, kıymetli büyüklerimizin ve sevdiklerimizin bayramını sağlıklarını korumak için yalnızca telefonla ya da sosyal medya aracılığıyla kutluyoruz.

Sevdiklerimizle bizi ayıran pandemi yetmezmiş gibi bir de mazlumların katledildiği Mescid-i Aksa’ya yapılan saldırı tüm Müslümanları ve vicdanlı insanları derinden yaralamıştır. Bu mübarek günlerde yapılan bu hain saldırı TBMM’de bulunan beş siyasi parti tarafından ortak bildiriyle şiddetle kınanmıştır.

Ancak, İsrail’in bitmek bilmeyen bu terör faaliyetleri ortak bildiri ile kınanmaktan öteye geçmeli, Müslümanlara karşı yapılan bu katliamın somut girişimlerle karşılığının verilmesi gerekmektedir.

Diliyorum ki önümüzdeki yıllarda salgının ortadan kalktığı, sevdiklerimizle kucaklaşabildiğimiz, özgür Filistin’in inşa edildiği nice bayramlar kutlarız.

Bu vesileyle bir kez daha tüm hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.



14 May�s 2021 Cuma 10:49

http://www.urfa63haber.com/haber/chpli-aydinliktan-bayram-mesaj-13775.html