KUTLUAY,KİMSE KIZMASIN.BENİMDE SÖZ HAKKIM VAR

Rahmet Damlası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Emin Kutluay İsrail zulüm ile ilgili bir açıklama yaptı

KUTLUAY,KİMSE KIZMASIN.BENİMDE SÖZ HAKKIM VAR

Rahmet Damlası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Emin Kutluay Fanatik Yahudiler ve İsrail Askerlerinin Mescidi Aksa'da Filistinlilere karşı düzenlenen operasyonlara karşı gösterilen tepkiler ile ilgili bir açıklama yaptı.

Başkan Kutluay açıklamasında " bu yazımdan dolayı kimse Kızmasın Benimde söz hakkım var diyerek açıklamasına şu ifadeler ile devam etti Dünde söyledim bugünde yarında aynı şeyi söylüyorum. Sloğan müslümanı olmayın icraat müslümanı olun. Burda bağırıp çağırmanızla Filistin kurtulmuyor.

Suriye kurtulmuyor. Kahrolsun israil demeklede bağırmaklada çağırmaklada hatta şehir turu atıp mazot yandırmaklada israil kahrolmuyor. Gelin İsrail ürünlerini fert bazında boykot edelim. iftar sofranıza cola fanta koymayın.

Temizlik ürünü alırken dikkat edin israil yada yabancı menşeeli almayın. Aldığınız her israil ürünü bir mermi olarak Filistinli kardeşlerimize dönüyor.

Şimdi bi yorum gelecek biliyorum’gelmeden cvb vereyim. Hocam bir genelgeye bakar bu ürünlerin ülkeye girmemesi diye. Ben ferdi mesuliyetimi yaparım evime koymam. Gerisini ehli siyaset ve ulul emir düşünsün. " dedi.



10 May�s 2021 Pazartesi 15:36

http://www.urfa63haber.com/haber/kutluaykimse-kizmasinbenimde-soz-hakkim-var-13749.html