İL BAŞKANI KIRIKÇI, MİLLETİMİZİN EFENDİSİ DEĞİL HİZMETKARİYİZ

Ak parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

İL BAŞKANI KIRIKÇI, MİLLETİMİZİN EFENDİSİ DEĞİL HİZMETKARİYİZ

Haşimiye meydanında bulunan 44 ve 56 Parsel numaralı alan üzerinde bulunan Özdiker pasajı Kuyumcular Çarşısı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı planlanan meydan projesinin hayata geçirilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından 2833 sayılı karar ile imzalanarak 06 Ağustos 2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Özdiker pasajının bulunduğu yerin istimlak edilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından belirtilen nerde bulunan esnaflar ile temasa geçti.

Ancak Esnafların işyerlerinin yıkılması sonucu mağdur olacaklarını istimlak ücretlerinin düşük bularak Büyükşehir tarafından gerekli girişimlerin iyileştirilmesini talep ediyorlar.

Konuyla ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Ak Parti Şanlıurfa İl başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve yönetim kurulu Özdiker Kuyumcular Çarşısında bulunan esnaflarla biraraya geldi.

Başkan Kırıkçı Esnaflar ile sohbet ederek piyasalardaki son durumu hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak Esnafların taleplerini ve fikirlerini dinledi.



3 Nisan 2021 Cumartesi 12:35

http://www.urfa63haber.com/haber/il-baskani-kirikci-milletimizin-efendisi-degil-hizmetkariyiz-13529.html