BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK'TAN YENİ YIL MESAJI

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK'TAN YENİ YIL MESAJI

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, mesajında, “2021 yılının başta ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 2020 yılında yaşantımızı kısıtlayan koronavirüs salgını nedeniyle ülke olarak zor günler yaşadık, yaşamaya devam ediyoruz.

Hastalık nedeniyle sevdiklerimizi ve yakınlarımızı kaybettik. Yaşanan doğal felaketler hepimizi derinden üzdü ancak millet olarak birlik ve beraberlik içinde bunların üstesinden gelmeyi başardık.

Yaşanan bunca olumsuzluğa rağmen ülke olarak yolumuza devam ettik.” dedi. Sözlerini “Yeni yıl yeni umutlar demektir” diyerek sürdüren Çakmak, “Her gelen yıl yeni umutları da beraberinde getirir. 2021 yılında insanlığın Kovid-19’dan kurtulması için umut olan aşı çalışmalarını yakından takip ediyoruz.

Öyle umut ediyoruz ki 2021 koronavirüsün olmadığı ve doğal felaketlerin yaşanmadığı bir yıl olsun. Yine hep birlikte ve bir arada olarak sevdiklerimizle güzel bir sene geçirelim.” diye konuştu.

Yeni yılda Siverek için önemli ve yeni projelere imza atmayı hedeflediklerini dile getiren Çakmak, “Yeni yılın başta şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya barış, hoşgörü, huzur ve refah getirmesini diler, hemşerilerimin yeni yılını en samimi duygularımla tebrik ederim.” ifadelerini kullandı.



31 Aral�k 2020 Per�embe 22:21

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-ayse-cakmaktan-yeni-yil-mesaji-13093.html