BAŞKAN KUŞ'TAN EĞİTİME TAM DESTEK

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş Maddi durumu iyi olmayan öğrencilere tablet desteği

BAŞKAN KUŞ'TAN EĞİTİME TAM DESTEK

 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ilçede maddi durumu iyi olmayan öğrencilere tablet desteği sağlamak için kendisininde içinde oynadığı da kısa bir film hazırlayarak ilçede bulunan öğrencilerin tablet ihtiyacına dile getirdi.

Filmde uzaktan eğitim saatinde EBA üzerinden öğretmenin öğrencilerine  ders anlattığı sırada bir öğrencisinin "Öğretmenim babam gidecek Çabuk dersi anlat babam telefonunu istiyor" sözü üzerine Öğretmen sorunu çözmek için Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'u arayarak yardım istemesi ile başlıyor.

Başkan Kuş öğretmenin bu çağrısına duyarlı davranarak "Evlatlarımızın eğitimi her şeyden önce gelir. Bizler evlatlarımız için eimizden gelen her şeyi yapacağız" diyerek öğrenciler tablet dağıtarak öğrencilerin derse katılmasını sağlıyor. 

Başkan Kuş, filimde eğitim gönüllülerinede "Değerli kardeşlerim. 19,5 yaş ortalamasında Türkiye'nin en genç nüfüsunu bağrında barındıran Eyyübiye ilçemizde ihtiyaç sahibi evlatlarımıza uzaktan eğitim anlamında "500 Tablet Bizden Üstü Sizden" bu kampanya ile dezavantajlı öğrencilere gelin hep birlikte destek olalım." diyerek çağrıda bulundu.

Kısa sürede tıklama rekoru kıran işte o tanıtım filmi

 

 



5 Aral�k 2020 Cumartesi 09:44

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kustan-egitime-tam-destek-12966.html