Büyükşehir Playoff'ta

Bölgesel ligde mücadele eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı, almış olduğu zaferlere bir yenisini ekleyerek 3. lige yükselmek için Playoff maçlarına katılmaya hak kazandı.

Büyükşehir Playoff'ta

Zorlu Ceylanpınar Anadolu Lisesi Spor Kulübün ile oynanan zorlu maçı 3-2 setlerle kazanarak başarılarına bir yenisini daha ekleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı, Bölgesel Lig'i 2. olarak tamamladı.

Kahramanmaraş ta yapılacak 3. Lige yükselme maçlarına katılmaya hak kazanan Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı, kazanmış olduğu müsabakayı Şanlıurfalılara armağan etti.

Kazanılan zaferi Şanlıurfalılara armağan eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Reşat Özmen,"Büyükşehir'e yakışan bir şekilde kardeşlerimiz güzel bir müsabaka çıkardılar, zorda olsa maçı almayı başardılar sporcularımıza ve teknik personele teşekkür ediyorum. Bölgesel ligde Şanlıurfa'yı çok başarı bir şekilde temsil ettiler. Allah'ın izniyle ilerleyen günlerde Kahramanmaraş'ta yapılacak olan Playoff maçlarında da başarılı olacaklardır" şeklinde konuştu.

 



14 �ubat 2016 Pazar 17:29

http://www.urfa63haber.com/haber/buyuksehir-playoffta--1288.html