TUMEF İLÇE BAŞKANLIĞINA YETKİN GETİRİLDİ

Uyuşturucu bağımlılığından çocuk istismarına kadar toplumumuzun kanayan yaralarına parmak basmak amacıyla Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Federasyonu kuruldu.

TUMEF İLÇE BAŞKANLIĞINA YETKİN GETİRİLDİ

Günümüzde Uyuşturucu ile mücadelenin, Çocuk İstismarının yanı sıra kadına yönelik şiddet ve hayvan hakları gibi toplumumuzun kanayan yararlarına parmak basması için Tüm özelikleri içinde barındıran Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Federasyonu kuruldu.

Özellikle uyuşturucu madde bağımlılığının önüne geçmek gençlerimizi sanat ve spor faaliyetlerine yönlendirmeyi amaçlayan federasyonun genel başkanlığını kurucu üyelerden Cemal Olgun getirilirken Şanlıurfa İl Başkanlığına Aytaç Demirkan getirildi.

Başkan Demirkan Kısa sürede il bazında teşkilatlanma çalışmalarını aralıksız sürdürerek Hilvan İlçe Başkanlığına Mesut Yetkin getirildi.

Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Federasyonu Hilvan İlçe Başkanı Mesut Yetkin Mazbatasını İl Başkanı Aytaç Demirkan’ın elinden alarak göreve başladı.

İlçe Başkanı Yetkin Konuyla ilgili şu açıklamada bulundu. “ Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Federasyonu öncelikle Gençlerimizi uyuşturucu illetinden uzak tutmak, onları sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirmek amacı ile kurulmuştur.

Kısa adı TUMEF olan federasyonumuzun aynı zamanda kadına yönelik şiddet, çocuk istismarı ve hayvan hakları konusunda mücadele ederek tüm canlıların yaşam hakkını savunacaktır. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi devlete ve millete yararlı bireyler olarak yetiştirebilmek en büyük temennimiz olacaktır." dedi.



23 Kas�m 2020 Pazartesi 14:34

http://www.urfa63haber.com/haber/tumef-ilce-baskanligina-yetkin-getirildi-12876.html