
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, hükümetin ulaşım ve alt yapı konusundaki kritik öneme sahip yatırımlarını eleştirmeye devam ediyor. Karamollaoğlu, ekonomideki sorunların çözülmesi için yatırımların tamamen durdurulması gerektiğini öne sürdü.
Karamollaoğlu daha önce ne demişti?
Daha önceki açıklamalarında hızlı trenlerin israf olduğunu savunan Karamollaoğlu, bir başka açıklamasında 'iktidara geldiğimizde köprüleri, yolları, binaları, stadyumları hepsinin yapımını durduracağız. Ülkede üretime dayalı yatırım yok.' demişti.
Şimdi Ne Diyor?
Temel Karamollaoğlu, "Hizmete dönük yatırımları durdurmak lazım. Üretime dönük olmayan her yatırım israftır. Sizin evinizde televizyonunuz bozulsa, bulaşık makinası bozulsa evde de bir tane kalp hastası olsa.. Onun tamirine mi para mı ayırırsınız yoksa hastayı mı iyileştirirsiniz. Allah rızası için kulak verin. Ekonomi böyle yürütülmez. Dış politika böyle yürütülmez. Kaynak için bir numaralı mesele israfı bırakacaklar. Bütün yatırımları durduracaklar. Başta tarım olmak üzere sanayiye destek verecekler." ifadelerini kullandı.