TORU AİLESİNDE TÜM SEVENLERİNE ÇAĞRI

Şanlıurfa’nın sevilen İş adamlarından Kanalurfa TV. Yönetim kurulu Başkanı İbrahim Toru için ailesinden tüm sevenlerine çağrı

TORU AİLESİNDE TÜM SEVENLERİNE ÇAĞRI

Geçtiğimiz günlerde aşrı ateş ve eklem ağrısı ile aşırı yorgunluk sonucu Covid-19 şüphesi ile yaptığı test sonucunun pozitif çıkması sonucu tedavi edilmek üzere Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Aradan geçen sürede durumunun ağırlaşması üzerine Gaziantep’te bulunan Özel bir Hastaneye kaldırılarak tedavi süreci burada devam etmeye başlandı.

Bu haberin sevenleri tarafından duyulması üzerine tedavi gördüğü hastaneye Sevenleri, dostları ve akrabaları tarafında ziyaretçi akınına uğraması nedeniyle Toru Ailesi tarafından bir duyuru yayınlandı. Duyuruda şu temennilerde bulunuldu “Sevgili aile dostlarımız ve bizi sevenlere Duyurumuz, İbrahim abimizin yoğun bakımda olduğu hastane pandemi Hastanesi olduğundan dolayı salgın riskinin en çok olduğu bölgedir.

Bu nedenle lütfen bizi ziyarete gelip yalnız bırakmamak istemeyen eş dost ve akrabalarımız virüs olma ihtimali çok yüksek seviyede olmasından dolayı bu riske girmenizi istemiyoruz.

Bu sebeple bizimle telefonla iletişime geçerek detaylı bilgileri biz aile üyelerimizden almanızı rica ediyoruz anlayışınız için çok teşekkür ederiz Toru ailesi” denildi.

Ailenin bir tek isteği var herkesten dua talep ediliyor.



22 Eyl�l 2020 Sal� 10:25

http://www.urfa63haber.com/haber/toru-ailesinde-tum-sevenlerine-cagri-12557.html