Büyükşehir Stratejik Planını Tamamladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, halka daha iyi hizmet verebilmek adına 2016 - 2020'de yapılacak çalışmalarla ilgili Stratejik Planını tamamladı.

Büyükşehir Stratejik Planını Tamamladı

Şanlıurfa'da hizmet kalitesini arttırmak için planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesindeki bütün daire başkanlıklarının vizyon, misyon ve stratejisini belirledi.

 

2016 - 2020'de yapılacak olan proje ve  hizmetlerin planlama çalışmalarının görüşüldüğü strateji toplantısında Büyükşehir Belediyesi Daire başkanlıklarının yapacağı çalışmalar ile ilgili üst yönetime brifing verdi.

 

Gerçekleştirilen Toplantı’nın açılış konuşmasını gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Abdülkadir Açar, "Hazırlamış olduğumuz planda Şanlıurfa'mızda yaşayan insanlara  nasıl ulaşabiliriz" sorgulamak lazım.  Yapmış olduğumuz ve yapağımız çalışmalar ile  bütün vatandaşlarımızın önerileriyle Şanlıurfa'yı hak ettiği noktaya nasıl taşırız sorusunu sormak ve kurumumun kurumsal yapısını tamamlamak adına büyük bir özveriyle sahiplenmeliyiz. Hazırlanan stratejik planda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle 2050 vizyon stratejisini de yaparak Şanlıurfa'nın hizmet standartlarını yükselteceğiz" dedi.

 

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından Şanlıurfa'nın hizmet kalitesini yükseltecek olan  2016 - 2020 stratejik plan hazırlıkları sürecinde vatandaşların talepleri ve istemiş oldukları hizmetler göz önüne alınan plan, Büyükşehir Belediyesi'nin tüm birimlerinin proje ve çalışmalarına göre hazırlandı.

 

 



9 �ubat 2016 Sal� 16:44

http://www.urfa63haber.com/haber/buyuksehir-stratejik-planini-tamamladi-1231.html