Sporla Kurulan Gönül Köprüsü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı, Gönül köprüsü kardeşlik projesi kapsamında Şanlıurfa'ya gelen kardeş kulübü Ankara Yaşar Doğu Güreş İhtisas takımı ile dostluk maçı yaparak Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel zenginliklerini gezdirdi.

Sporla Kurulan Gönül Köprüsü

Türkiye Güreş Federasyonu ile Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle gerçekleştirilen “Gönül Köprüsü Kardeşlik Projesi” kapsamında Şanlıurfa'ya tarihi ve turistlik gezi düzenleyen Ankara Yaşar Doğu Güreş İhtisas kulübü sporcularını ve yöneticilerini,  Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı ağırladı.

İlk olarak Endüstri Meslek lisesi Spor Salonunda dostluk maçı yapan kardeş takımlar 'ın müsabakasını izleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sait Kaya, Kulüp Başkanı Reşat Özmen sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından, Şanlıurfa'nın tarihi ve turistlik yerlerini gezme imkanı bulan konuk sporcular, Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Başlatılan uygulamadan duyduğu memnuniyeti ifade eden Yaşar Doğu Güreş İhtisas Kulübü Antrenörü Ayhan Kızılay, "Şanlıurfa'ya gelerek kardeş takımımızla dostluk maçları yaptık. Başlatılan uygulama sayesinde Şanlıurfa'nın doğal güzelliklerini görme imkanı bulduk. Şanlıurfa'nın bu kadar geliştiğini bilmiyorduk.  Büyükşehir Belediyesinin tarihi miraslara sahip çıktığını gözlemledik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, bizleri ağırladıkları için başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan Türkiye Güreş Federasyonu ile Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle gerçekleştirilen “Gönül Köprüsü Kardeşlik projesi kapsamında geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Güreş takımı Ankara'ya gitmişti.

 



7 �ubat 2016 Pazar 10:52

http://www.urfa63haber.com/haber/sporla-kurulan-gonul-koprusu-1208.html