Eyyübiye Belediye Başkanlık Kupasını Ezmatra Kazandı

Eyyübiye Belediyesi tarafından organize edilen ve 1’ncisi düzenlenen Eyyübiye Belediye Başkanlığı Koşusunda Ezmatra adlı yarış atı jokeyi Kemal Kurt ile birinci oldu.

Eyyübiye Belediye Başkanlık Kupasını Ezmatra Kazandı

Türkiye Jokey Kulübü Şanlıurfa Hipodromu’nda dün akşam düzenlenen Eyyübiye Belediye Başkanlık koşusu 3 yaşlı safkan İngiliz taylarının birincilik mücadelesine sahne oldu. Mahmut Karakeçi’nin sahibi olduğu jokey Kemal Kurt’un binmiş olduğu Ezmatra isimli yarış atı 1. olarak kupayı kazanmayı hak etti.

Türkiye Jokey Kulübü Şanlıurfa Hipodromunda dün akşam yapılan ve kum pistteki 1400 metre mesafeli koşuyu Kızılyılmaz adlı yarış atı 2. olarak tamamlarken, Piriştineli ve Sabri Baba isimli safkanlar potoda birbirlerine üstünlük sağlayamayınca 3’üncülüğü at başı olarak paylaştılar.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri , Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci ile çok sayıda vatandaşın, izlediği koşuda birinciliği hak eden Ezmatra isimli İngiliz safkan tayına ödülünü Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Genel Sekreter Necati Demirkol verdi. Eyyübiye Belediye Başkanlık Kupası koşusunu kazanan atın sahibi Mahmut Karakeçi’ye kupayı ve antrenör Baver Fahrioğlu ile jokey Kemal Kurt’a birincilik ödüllerini Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci takdim etti.

Başkan Ekinci, ayrıca günün anısına Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Necati Demirkol ile Şanlıurfa Hipodrom Müdürü Mehmet Kazoğlu’na da plaket ve hediye takdim etti.



2 �ubat 2016 Sal� 16:47

http://www.urfa63haber.com/haber/eyyubiye-belediye-baskanlik-kupasini-ezmatra-kazandi-1181.html