Emniyet Caddesi Model Cadde Olacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Caddesinde yürüttüğü Prestij Caddesi çalışmaları kapsamında orta refüjlerde bulunana ağaçların nakil işleminin ardından bölgeye 250 adet yeni ağaç dikimini gerçekleştiriyor.

Emniyet Caddesi Model Cadde Olacak

Şanlıurfa'yı yeşillendirme adına büyük projelere imza atan Büyükşehir Belediyesi, Prestij Caddesi çalışmaları kapsamında kaldırımlarda bulunan ve  kurumaya yüz tutmuş ağaçların sökümün işleminin ardından caddenin yeni yapısına uygun yerlere Süs Elması ve Erguvan ağaçlarını dikerek bölgeyi yeşillendirmeye devam ediyor.

 

3 FİNİŞER İLE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI BAŞLADI

 

Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı örnek caddede bir yandan yeşillendirme çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri diğer yandan da 3 adet Finişer iş makinesiyle asfaltlama çalışmalarına başladı.

 

Mevsim şartlarına rağmen esnafa ve bölge sakinlerine daha fazla rahatsızlık vermeden yürütülen çalışmalarda sona gelen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ŞUSKİ, TEDAŞ, AKSA ve diğer kurumlarla koordineli bir şekilde caddenin alt ve üst yapı sorunlarının giderilmesi için büyük çaba sarf ediyor.

 

Bölgede titizlikle sürdürülen çalışmalar ile örnek bir cadde olacak olan Emniyet Caddesi, model olarak bütün ilçelerde kullanılacak.



29 Ocak 2016 Cuma 20:33

http://www.urfa63haber.com/haber/emniyet-caddesi-model-cadde-olacak-1142.html