ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ YAZ ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ

AGD Anadolu Gençlik Derneği Eyyübiye ilçe temsilciliği okulların tatil olmasıyla ortaokul öğrencilerine yönelik yaz etkinliği düzenledi.

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ YAZ ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ

Etkilikte kuran-i kerim, siyer nebi, güzel ahlak, spor faaliyetleri, fotoğraf çekim teknikleri ve benzeri bir çok konuda öğrencilerle çalışmalara yapıldı ve final olarak öğrencilerle tüm eğitimcilerin katıldığı bir piknik düzenlendi. yapılan çalışmalar ile ilgili bir açıklama yapan AGD Eyyübiye ilçe başkanı Abdulkadir Yakışık açıklamasında şunları söyledi Bu yaz etkiliği çok dolu dolu geçti öğrencilerimizden yüksek verim aldık biz bu etkinlikte tanışma bilgi yarışması gibi faaliyetler düzenledik.

AGD olarak amacımız gençlerin hakkın ve hakikatin peşinden gitmesini sağlamak biz onların ahlaklı bir şekilde İslami bir ahlaka sahip olması için çalışan bir vakıfız ve biz 81 ilde teşkilatı olan bir vakıfız bizde Şanlıurfa şube Eyyübiye ilçe başkanlığı olarak öğrencilerimizle beraber farklı etkinler her yıl yaptığımız gibi bu yılda yaptık.

 

Gençlerimiz bir yandan kuranı kerim öğrendiler bir yandan güzel ahlakı, maneviyatı ve kardeşliği öğrendiler. Tüm Müslümanların kardeş olduğunu ve muhtaç olduklarını öğrendiler. Tekrar söylüyorum AGD olarak İslam aleminin yer yüzündeki tüm Müslümanları kardeş olarak kabul ediyoruz ve biz sadece Müslümanlar için değil biz bütün insanlığın hayrına çalışan bir vakıfız.



11 Temmuz 2019 Per�embe 11:12

http://www.urfa63haber.com/haber/anadolu-genclik-dernegi-yaz-etkinlikleri-sona-erdi-11361.html